23948sdkhjf

LOGSTOR - vores grønne rejse!

| Medlemsnyhed | Indrykket af LOGSTOR A/S

Vores rejse mod 100% genanvendelse og den cirkulære økonomi er præget af vellykkede projekter, der bekræfter, at grøn fjernvarme er kommet for at blive.

Og som drivende faktor skriver vi endnu en verdenshistorie ved at brolægge vejen til Rom med vores grønne rør, hvor kappen er lavet af eksternt genbrugsplast fra udtjente vand- og fjernvarmerør.

”Det er vores pligt at tage de udfordringer op, som verden står overfor og være med til at gøre en forskel for miljøet og kommende generationer. Vi sigter mod 100% genbrug og cirkulær økonomi. Dvs. når levetiden på et rørsystem er udtjent, skal det være muligt at genbruge de materialer, der indgår i det præisolerede rørsystem,” fortæller Christian Schrøder, LOGSTORs salgsdirektør i Danmark og tilføjer, at Rom projektet ikke ville have været muligt uden vores innovative samarbejdspartner Lemvig Varmeværk.

Syv ud af otte mulige virksomheder i industriområdet Rom ved Lemvig har valgt at skifte fra opvarmning med pille-
og oliefyr til fjernvarme. Over de næste 20 år betyder det en besparelse på 4.550 ton CO2.

Udover de nye grønne rør har LOGSTOR gennem de seneste 20 år genbrugt eget plastaffald af HDPE- materiale. Det svarer til 1.000 tons genbrugsplast årligt, som giver en samlet besparelse på 1.600 ton CO2 hvert år.

Vi inviterer virksomheder med grønne ambitioner til at være en del af vores rejse mod at skabe energieffektiv og bæredygtig fjernvarme til gavn for fremtidige generationer.

For yderligere information, kontakt venligst:
Christian Schrøder, Salgsdirektør – csc@logstor.com
Peter Jorsal, Product & Academy Manager - pjo@logstor.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LOGSTOR A/S

Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Danmark
LOGSTOR A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094