23948sdkhjf

VIDI-sensorer til indsamling af data fra forsyningsnettet

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

VIDI-sensorer installeret i forsyningsnettet gør det muligt at monitorere tryk, flow og temperatur i rørene og måle niveauet af fx vand eller sand i brønde.

AVK Smart Waters løsning til monitorering af forsyningsnettet er baseret på digitale enheder, herunder VIDI-sensorer, der gør det muligt at indsamle data direkte fra distributionsnetværket.  

Læs mere om VIDI-sensorerne herunder eller besøg vores hjemmeside for mere information

VIDI Level Sensor

Komponenter, der er installeret i en brønd, er udsat for risiko for indtrængen af vand og ødelæggelse ved oversvømmelser. Derfor bruges ressourcer på at inspicere brønde, og det er både dyrt og tidskrævende. VIDI Level Sensor holder øje med vandstand eller sandniveau i brønden ved at måle afstanden til nærmeste overflade. Den sender en alarm, så snart afstanden ændrer sig, og derved kan vandforsyningen reagere hurtigt og minimere indtrængen af vand eller ødelæggelse.

VIDI Level Sensor en fleksibel løsning, som kan implementeres i forskellige applikationer inden for vandsektoren.

VIDI Pressure

Trykstyring betragtes som den mest fordelagtige og omkostningseffektive metode til forebyggelse af vandspild. VIDI Pressure hjælper med at monitorere trykket i vandforsyningen. Ved at registrere trykket i forsyningsnettet kan belastningen reduceres og dermed kan levetiden forlænges og omkostningerne til vedligeholdelse kan minimeres.

Med VIDI Pressure kan man:

  • Reducere belastningen på infrastrukturen
  • Reducere vandspild
  • Minimere risikoen for vandforurening
  • Reducere energiforbruget
  • Minimiere risikoen for rørbrud

VIDI Flow

Data fra VIDI Flow angiver, hvor meget vand der løber ind i en forsyningszone, og det giver mulighed for at reagere, når der opstår uregelmæssigheder i flowet. Uregelmæssigt flow kan blandt andet forårsage rørbrud eller lækager. Hvis der er en lækage, vil vandindløbet stige kontinuerligt, og vandspildet vil også stige. En sammenligning af vandmængden, der løber ind i forsyningszonen, og vandforbruget giver mulighed for at reagere med det samme. Det vil reducere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og minimere vandspild.

VIDI Temperature

VIDI Temperature registrerer vandtemperaturen i distributionsnettet. De indsamlede data gør det muligt at holde øje med vandets tilstand løbende.

Vandforsyninger kan opleve udfordringer med stillestående vand, som kan føre til dårlig vandkvalitet og i værste fald forurenet drikkevand. Stillestående vand forekommer, når flowet påvirkes eller helt stopper. Vandtemperaturen kan give et tydeligt billede af vandets tilstand.

Klik her for flere detaljer om VIDI-sensorer til monitorering af forsyningsnettet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094