23948sdkhjf

Rustfri manometre fra Bourdon-Haenni

| Medlemsnyhed | Indrykket af PG Flowteknik Scandinavia ApS

Den Rustfri MEX serie kan klare de fleste skrappe opgaver.

MEX serien fra Bourdon-Haenni kan det meste når der stilles krav til et manometer til industrien. Der er et kæmpe standard program til hurtig levering og derudover, utallige muligheder for ekstra tilvalg på manometeret.

SS304/SS316 er det økonomiske valg når der skal bruges et rustfri manometer men der er efterhånden kommet en større efterspørgsel på manometre i ren SS316 og det kan vi naturligvis også sagtens levere.

Manometrene fås også med mere eksotiske medieberørte dele som hastelloy 276 eller Monel. Ønsker man at isolere manometeret helt fra mediet findes der membran forsatser i forskellige materialer, som man kan sætte foran – spørg os endelig om mere info.

Mex serien findes i størrelserne Ø50, Ø63, Ø100 og Ø160 og fås med forskellige tilslutningsmuligheder og monteringsmuligheder, flange, skruehuller eller en monteringsbøjle.

Der er selvfølgelig mulighed for BSPP eller NPT gevind i forskellige størrelse ligesom der er mulighed for et ”fyldt” manometer med forskellige typer af glycerin, silikone eller olie alt efter hvilken viskositet man ønsker.
Alt dette ligger i stor udstrækning på lager hos PG Flowteknik eller hos Bourdon-Haenni. Der findes dog et hav af optioner som kan tilføjes hvis der er behov for sådanne. Det kan f.eks. være elektropoleret manometer hus, Renset til Oxygen brug, Eget logo, Dobbelt eller 3 dobbelt skala, Sikkerhedsglas i forskellige materialer, ATEX eller Kalibreringer til forskellige standarder. Kort sagt så har Bourdon optioner til alle standarder og forskrifter, der måles tryk efter i industrien.

Spørg os endelig hvis du bruger manometre. MEX serien kan en masse men vi har mange andre serier som f.eks det meget økonomiske MIT serie eller er der endnu strengere behov end MEX kan klare findes der også serier der kan endnu mere.
Se mere på vores website eller ringe gerne på 7384 1230 - vi sidder altid klar.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.062