23948sdkhjf

Få dig et GRATIS sikkerhedstjek af Stennevad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Med Safety Audit kan Stennevad yde en unik service til virksomheder, der gerne vil have endnu mere styr på sikkerheden. Få en snak om og gennemgå værnemidler, udstyr og arbejdsstationer i fællesskab.

Antallet af arbejdsulykker har de seneste år ligget fast over de 40.000 årligt. Det tal synes de i Stennevad er alt for højt. Derfor har Esbjerg-firmaet med udgangspunkt i arbejdspladsers daglige drift og arbejdsopgaver udviklet en metode, hvormed de kan gøre virksomheder endnu bedre til at sikre deres medarbejdere hver eneste dag. Metoden hedder Safety Audit og er et GRATIS sikkerhedstjek.

Stennevad tilbyder en fuldstændig uforpligtende gennemgang af alle de sikkerhedsmæssige forhold i den gældende produktion. Det er uanset om det er slagteriet, værftet eller entreprenøren. Med mange års erfaring ser Stennevads konsulenter de sikkerhedsmæssige udfordringer og bringer løsninger i spil.

Danskerne er kommet langt, når samtalen falder på personligt sikkerhedsudstyr. Allesammen er klar over, at de skal bruge værnemidler for at beskytte sig, når de risikerer noget på deres arbejde. Men ofte kommer egen viden om produkter og arbejdssituationer til kort, hvilket kun er ganske naturligt. Der går Stennevad ind med deres Safety Audit og gør en kæmpe forskel for dig og dine kolleger.

Vi sørger for, at de personlige værnemidler får et skub opad, så al tvivl og usikkerhed bliver forvandlet til ægte personlig sikkerhed. Det er jo ikke altid, at der lige er helt styr på alle nye regler og produkter. Så hvorfor ikke drage nytte af en klar hjemmebanefordel med Safety Audit. Stennevad sætter bolden i spil og udfordrer din virksomheds nuværende setup, hvis det selvfølgelig giver mening. Alt andet lige, så står du tilbage med en brugbar rapport, som du helt selv vælger, hvad der skal ske med.

Stennevad tager rollen som førende leverandør af produkter og viden inden for værnemiddelbranchen seriøst. Det vidner handelsvirksomhedens mangeårige tilstedeværelse også om. I mere end 60 år har de leveret og opbygget erfaring om brugen af sikkerhedsudstyr i et altid hurtigt ændrende erhvervsliv.

De mener det altid seriøst, når de siger: "Vi redder dit liv med sikkerhed" 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063