23948sdkhjf

3 år er gået med nye ejere hos HBO Instruments ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af HBO Instruments ApS

1. marts er det tre år siden at Khavaquiah og Emil overtog HBO Instruments. De sidste tre år har budt på mange spændende opgaver og nye samarbejder.

1. marts, er det tre år siden, Khavaquiah og Emil overtog HBO Instruments. Der er sket meget siden. De har færdiggjort deres uddannelser, og er begge to gået fuld tid. De sidste tre år har budt på mange spændende og anderledes udfordringer, som f.eks en opgave for StenaLine på et af deres skibe.  På opgaven ombord, skulle vi kontrollere et 4-20mA signal fra deres draft-system samt installere nye instrumenter, så de kunne overføre signalet til et brændstofbesparende AI-system. Opgaven bestod både i at kontrollere de mekaniske dele af systemet samt de elektriske. Opgaven viser hvordan HBO Instruments blandede kompetencer i vores lille team, gør os alsidige og perfekt til at løse specielle opgaver. Specielle opgaver både inden for rådgivning men også udførelse.

Ud over spændende opgaver, er der også sket et fokusskifte og HBO er derfor i år blevet systempartnere med tyske DEOS AG, som leverer kvalitetsbevidste automatikkomponenter til et bredt anvendelsesområde. Projektering og levering af færdige bygningsautomationsløsninger skal derfor være med til at føre HBO Instruments i en mere bæredygtig retning i fremtiden. Vi vil derfor fokusere på at projektere energieffektive løsninger til automation af varme, ventilation, køling, belysning og meget meget mere. Vi ser frem til nye samarbejdspartnere og kunder, med et fælles mål om en mere bæredygtige fremtid, hvor smarte bygninger og systemer er i fokus.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HBO Instruments ApS

Ågade 94 kld.
2200 København N
Danmark
HBO Instruments ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.082