23948sdkhjf

Klimawebinar med Danske Maritime og AU

| Medlemsnyhed | Indrykket af DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi

Danske Maritime og iClimate-initiativet: 70% CO2-reduktion - barrierer og muligheder for dansk erhvervsliv. Klima-webinar 10. marts 2021. Se med, hvis du er i tvivl om dine klima-scopes. Måske din sektor er med nu . eller næste gang.

Værdikædeanalyser, teknologi, vækst, konkurrence og vilkår er i fokus, når Danske Maritime og Aarhus Universitet inviterer til det første webinar i iClimate-initiativet - en forskningsbaseret tilgang til at løse erhvervslivets klimaindsats.
Mød, hør og diskutér klimamålsætningens konkrete udfordringer med ledere i branchen og forskere og vær med til at skabe grundlaget for at gennemføre en samlet og systemisk indsats i den maritime verden – og på tværs af erhvervssektorer i Danmark.

Om iClimate-initiativet
DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi ønsker at fremme en indsats som går på tværs af erhvervssektorer i bestræbelserne på  at nå 70% reduktion i udledningerne af CO2 i 2030. iClimate-initiativet skal inspirere, samle viden, analysere og give konkrete bud på erhvervslivets barrierer og muligheder for at opfylde klimalovens mål.

For hvert webinar inden for bl.a. biotech, energi og byggeri vil forskere fra Aarhus Universitets tværgående forskningscenter iClimate og DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi samle, analysere og syntetisere sektorens behov i samarbejde med deltagerne. Som opfølgning på de enkelte sektorers webinarer samles repræsentanter fra de enkelte sektorer til et fælles arrangement i september. Her fremlægges sektorernes konklusioner, der skal danne grundlag for handling på tværs af sektorerne i dansk erhvervsliv og nye forsknings- og innovationsaktiviteter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi

Aarhus Universitet
Frederiksborgvej 399
Bygning 7411
Postboks 358
4000 Roskilde
Danmark
DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi

Send til en kollega

0.172