23948sdkhjf

Monitorering af ventilers og brandhaners åben/lukket status

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Med det nye koncept fra AVK Smart Water kan digitale enheder installeret på AVK’s standardventiler og brandhaner indsamle data direkte fra forsyningsnettet.

De fleste vandforsyninger indhenter data fra målere installeret hos forbrugerne, så de kan afregne det leverede vand baseret på det faktiske forbrug. Men hvad sker der i ledningsnettet mellem vandværket og forbrugeren?

VIDI Positioner, VIDI Open/Close og VIDI Cap kan monteres på ventiler og brandhaner i distributionsnetværket og rapportere åben/lukket status.

VIDI Positioner

VIDI Positioner monitorerer ventilens åbningsgraden og kan give de nødvendige oplysninger til etablering af detaljerede planer for lukning af ventiler i forbindelse med fx lækager eller rørbrud. Den kan både installeres på nye ventiler og eftermonteres på eksisterende ventiler. Så snart ventilen betjenes, vil enheden sende oplysninger om den nye status. Med VIDI Positioner kan du dermed forbedre mulighederne for at reagere (hurtigt) på forurening eller vand- og energitab.

VIDI Open/Close

VIDI Open/Close registrerer, om en enhed er åben eller lukket, og sender information, hvis enhedens status ændres. Den kan bruges sammen med flere ventiltyper, fx en almindelig skydeventil med håndhjul eller en kontraklapventil med arm. VIDI Open/Close kan også anvendes i andre applikationer som fx til at angive åben/lukket status for brønddæksler eller gadedæksler.

VIDI Cap

Da brandhaner er spredt i forsyningsområdet, er det svært at vide præcis, hvem der bruger brandhanerne og hvornår. Desuden er det næsten umuligt at fastslå, før det er for sent, om det er autoriserede operatører, der bruger dem. VIDI Cap monitorerer brandhanens åben/lukket status og sender en alarm, så snart dækslet åbnes eller lukkes. Det sikrer et komplet og opdateret overblik, som gør det lettere at skelne mellem vandspild fra brandhaner og vandspild fra rørbrud og derved lettere at reducere vandspild.

Få flere detaljer om VIDI-enhederne til rapportering af ventilers og brandhaners åben/lukket status

Og følg AVK Danmark på LinkedIn!

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11