23948sdkhjf

Doseringspumpernes høje slagfrekvens giver flere fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Iwaki Nordic A/S

IWAKIs membran-doseringspumper med høj slagfrekvens og kort slaglængde har nogle afgørende fordele i forhold til flow, membran og ikke mindst økonomien.

Hos IWAKI arbejder de elektromagnetiske membrandoseringspumper med op til 360 slag i minuttet – altså hele 6 slag pr. sekund. Det giver nogle afgørende fordele i forhold til flow, membran og ikke mindst økonomien.

De korte og hurtige doseringsintervaller giver et mere kontinuerligt flow af fx kemikalier sammenlignet med en langsommere slagfrekvens, hvor der skal bruges en længere slaglængde for at opnå samme volumen.

Repeterbarhed og nøjagtighed
Doseringsmængden pr. slag justeres med slaglængden og mængden forbliver ens i hele doseringsforløbet. Dette hjælper med til at optimere kemikalieforbruget og sikre, at der kun forbruges, hvad der er nødvendigt.

Membranens levetid forlænges
Den hurtige slagfrekvens og korte slaglængde på IWAKIs elektromagnetiske doseringspumper giver et begrænset stress-niveau på membranen (deformering af membranen). Samtidigt arbejder membranen både fremad og tilbage, hvorved den slides mindst muligt.

Alt i alt betyder det, at membranens levetid optimeres.

Læs mere om IWAKIs doseringsteknologi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se IWAKIs membrandoseringspumper:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Iwaki Nordic A/S

Rønnekrogen 2
3400 Hillerød
Danmark
Iwaki Nordic A/S

Send til en kollega

0.11