23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAG tilbyder fødevareegnede silikoneslanger og profiler

Hos AAG kan du få silikoneslager, u-profiler og p-profiler, der overholder de europæiske krav til fødevarekontaktmaterialer EU1935/2004 og den amerikanske FDA 21 CFR 177.2600 godkendelse.

AAG tilbyder et bredt udvalg af ekstruderede profiler og tætningslister i massiv silikone. Silikone er et yderst slidstærkt materiale og holder sin form og konsistens - også under opvarmning indenfor temperaturområderne. Vores silikoneslanger, u-profiler og p-profiler er fødevareegnet i henhold til FDA og kan tåle temperaturer fra -60°C til +200°C. Modstandsdygtig over for ultra-violet lys, ozon og statisk elektricitet.  Profilerne fås i mange forskellige udformninger og leveres i løbende meter, kappet på mål eller samlet i ringe eller rammer ved hjælp af limning eller vulkanisering. 

Se hele vores udvalg af silikoneprofiler/slager her

AAG FØDEVAREEGNEDE SILIKONESLANGER

Hos AAG kan du få fødevareegnede silikoneslanger, som opfylder europæiske krav til fødevarekontaktmaterialer og er FDA godkendte. De fås i farven transparent med hårdhed 60 Shore A. Kan købes i ruller af 25 og 50 meter.

Slangerne opfylder kravene til flere typer anvendelse. De mindste slanger bruges typisk som elektrisk isolering, mens de større slanger generelt bruges til at transportere væsker og pulver inden for fødevareforarbejdningsindustrien og den farmaceutiske industri.

Se mere op silikoneslagerne her

AAG FØDEVAREEGNEDE SILIKONE U-PROFILER

AAGs silikone u-profiler er kantlister i silikone til beskyttelse. Silikone u-profiler opfylder europæiske krav til fødevarekontaktmaterialer og er FDA godkendt. Produktet er i høj kvalitet og fås i farven transparent med hårdhed 60 Shore A. Kan købes i bundter af 60 meter.

Se mere om silikone u-profilerne her.

AAG FØDEVAREEGNEDE SILIKONE P-PROFILER

AAGs silikone p-profiler er tætningslister til f.eks. tætning ved døre og vinduer. Beskytter mod kulde, træk og fugt og bidrager derved til energibesparelser. Silikonetætningslisterne giver en god og solid tætning. Silikone p-profiler opfylder europæiske krav til fødevarekontaktmaterialer og er FDA godkendt. Produktet er i høj kvalitet og fås i farven grå med hårdhed 60 Shore A. Kan købes i bundter af 50 meter.

Se mere om silikone p-profilerne her

 

Her du brug for hjælp til at vælge den rette løsning? Så kontakt AAG på telefon +45 98 15 80 22 eller på mail info@aag.world.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078