23948sdkhjf

NYT AGENTUR til applikationer inden for procesindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af GPA Flowsystem A/S

GPA Flowsystem A/S lancerer et nyt eksklusivt agentur på prøveudtagningsventiler, - og systemer fra den schweiziske producent Swissfluid.

Swissfluid AG er en innovativ familieejet virksomhed, der har fremstillet produkter af høj kvalitet i 35 år, såsom fluorplastbelagte procesventiler og udstyr til prøveudtagning fra kemiske processer. Virksomheden er kendetegnet ved høj fleksibilitet og stor evne til at tilbyde specielle og kundespecifikke løsninger. Da der er fuld kontrol i alle trin fra design til fremstilling, montering og kvalitetssikring betyder det, at leveringstiderne er korte. I Danmark er GPA Flowsystem A/S den eksklusive distributør.

I GPAs portefølje findes et bredt udvalg af prøveudtagningsventiler, - og systemer for væske- og gasapplikationer i kemiske processor, såvel trykløse som tryksatte rørsystemer og tanke.

Der findes både standardiserede og kundetilpassede løsninger i forhold til applikation, afhængigt af det miljø eller applikation, de skal anvendes i. Der er mange industrielle applikationer, hvor prøveudtagningsventiler kan anvendes for at sikre en repræsentativ prøveudtagning. Prøveudtagningsventilerne er designet med fokus på operatørens sikkerhed og ikke mindst miljøet, i den kemiske, petrokemiske og den pharmaceutiske procesindustri. 

Læs mere om prøveudtagningsventilerne her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GPA Flowsystem A/S

Paul Bergsøes Vej 8
2600 Glostrup
Danmark
GPA Flowsystem A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.735