23948sdkhjf

”Jeg opdagede, at elektrikerfaget var meget mere, end jeg tr

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Tre lærlinge er udlært elektriker fra EL:CON i februar 2021.

Som lærling i EL:CON har du flere muligheder for at snuse til elektrikerfagets mange nicher og specialisere dig inden for det område, du finder interessant. Det har Niels Ebbe Schmidt, der er udlært fra EL:CON Forsyning, benyttet sig af gennem EL:CON Rotation. ”Jeg har arbejdet med både service og projekt og været i rotation i Bygningsautomatik og Forsyning, og det har været enormt lærerigt. Da jeg startede som elektriker, troede jeg, at vejen var låst fast, men jeg opdagede, at elektrikerfaget var meget mere, end jeg troede”, fortæller den nyudlærte svend.

Jesper Prang Josiassen, der er udlært fra Service i Hornslet har især fordybet sig i renovering og nybyg. ”Rotation er en rigtig fed mulighed, men jeg landede der, hvor jeg gerne ville være fra starten af. Jeg har været glad for mine kolleger, og de har været gode til at lære fra sig”, siger Jesper.

I EL:CON prioriterer vi uddannelsen af vores lærlinge højt og Rotation er en unik mulighed for vores lærlinge til at afprøve deres kompetencer af på tværs af 12 forskellige eltekniske områder.

En færdiggjort uddannelse er altid en stor begivenhed i EL:CON, og derfor er vi glade for, at vi i februar har kunne ønske et stort tillykke med svendebrevet til:

Niels Ebbe Schmidt, Forsyning
Jesper Prang Josiassen, Service Hornslet
Morten Pehrson Nielsen, Service Aalborg


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078