23948sdkhjf

AAG sætter fokus på det fysiske arbejdsmiljø.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Hos AAG tilbyder vi et bredt udvalg af ergonomiske måtter, der er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Måtterne fås også til ESD, der er med til at skabe større komfort for dem der opholder sig i områder med meget statisk elektricitet.

Ergonomiske måtter

AAG er førende inden for ergonomiske arbejdspladsmåtter, aflastningsmåtter, ståmåtter og gummimåtter i slidstærk og høj kvalitet til aflastning og isolering ved arbejdspladser. Vores ergonomiske måtter har mange anvendelsesmuligheder, og de er velegnede til brug på tværs af alle industrier, uanset om det er hård industri, produktion, lagerarbejde, kontor, detail m.v. Ergonomiske måtter beskytter mod hårde, glatte og kolde underlag, og de aflaster ben, krop og ryg, samtidig med at de er skridsikre.

Se vores brede udvalg af ergonomiske måtter her.

 

Måtter til ESD

Det er vigtigt, at statisk ophobning er under kontrol, da det ellers kan forårsage ubehagelige eller farlige stød, hvis man opholder sig i områder med meget statisk elektricitet. Der kan ligeledes ske skader på statisk følsomme enheder og elektriske komponenter, såfremt der ikke eksisterer en holdbar ESD-løsning. 

AAG tilbyder et bredt sortiment af gummimåtter til elektrostatisk afladning (ESD). Vores statisk afledende måtter i gummi er ligeledes en ergonomisk arbejdspladsmåtte, som aflaster fødder og ben. Måtterne har endvidere en skridsikker overflade og kan fås med enten integrerede affasede kanter på alle fire sider. De kan ligeledes være med monterbare facetkanter, som minimerer risikoen for, at medarbejderne snubler. Flere af vores gummimåtter tåler eller er resistente over for industrielle olier og er endvidere velegnede til områder, hvor der svejses. 

Se mere om måtter til ESD her.

Vil du også gerne se mere til AAG som virksomhed eller vores produkter?

Så følg os på LinkedIn og få faste opdateringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078