23948sdkhjf

Afdelingsleder ved Adding Engineering - København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Afdelingsleder og Salgschef Brian Bredal Kristensen hos Adding Engineerings afdeling i København.

Brian Bredal Kristensen er tiltrådt i en stilling som Afdelingsleder og Salgschef hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering og skal stå med ansvar for afdelingen i København.

Han skal stå i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen, og har som salgschef og leder ansvar for at servicere kunderne i Københavnsområdet og på Sjælland.

Brian er oprindelig uddannet elektriker og Stærkstrømsingeniør og har mere end 12 års erfaring inden for energisektoren, med fokus på turnkey EPC projekter fra udvikling, tilbud samt eksekvering af projekterne. Desuden har han en bachelor i Business Administration fra CBS.

Han bringer stor erfaring med fra sin tidligere ansættelse som Afdelings- og Projektleder i BWSC A/S

og kan bidrage med både detail-projektering og idriftsættelse af elektriske komponenter og anlæg især inden for MV og HV systemer, projektledelse af eksekverings- og tilbuds-projekter.

Brians erfaring er opnået i et multikulturelt miljø på internationale projekter, og han kan derfor bidrage til løsninger på tværs af landegrænser.

Tag fat i Brian, hvis I står og mangler en dygtig ingeniør eller tekniker til at løse en specifik opgave inden for el- og maskinkonstruktion samt projektledelse, der er Adding Engineerings kernekompetencer.

Vi byder velkommen til Brian Bredal Kristensen ved Adding Engineering.

www.adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.079