23948sdkhjf

Succesfuld pumpeproducent indgår stærkt set-up med Sanistål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Pumpeproducenten LSM ved, at alt kører, som det skal, når de samarbejder med Sanistål omkring industrislanger. Virksomheden vækster betragteligt lige nu, og så er det helt afgørende med den rigtige samarbejdspartner.

Trods Coronakrisen havde pumpeproducenten LSM en vækst på 30% i 2020, og virksomheden forventer, at væksten fortsætter med at stige med yderligere 30% i 2021. Den danskejede virksomhed ligger i Vrå og producerer verdens største slangepumper til bl.a. fiskeindustrien og biogasanlæg i Danmark, USA, Sydamerika, Tyskland og England. Det er særligt slangepumper til biogasanlæg i USA, der nu har sat ekstra gang i væksten i LSM.

”Når der er travlhed i forretningen, er det helt afgørende, at vi har den rigtige samarbejdspartner. Vi har haft et langt og godt samarbejde med Sanistål omkring industrislanger, og det fortsætter vi nu, for det kører bare, og samarbejdet har en rigtig høj værdi i vores hverdag,” siger direktør og ejer af LSM, Leo Sørensen, der netop har forlænget sin samarbejdsaftale med Sanistål i to år.

Har et stærkt set-up
Sanistål har et meget stærkt set-up for industrislanger, hvor de samarbejder med de helt rigtige leverandører, og samtidig ser på kunderne ud fra et helhedssyn, så der bliver opbygget et system, som skaber værdi for dem i deres dagligdag.

Når det gælder LSM, får Sanistål pumpeslanger til dem fra italienske IVG. Det er nogle af de allerbedste slanger på markedet, og Sanistål er eneforhandlere af dem i Danmark.

”Sammen med LSM har vi udarbejdet et system for, hvordan vi håndterer leveringen af pumpeslanger til dem, så de altid har adgang til de slanger, som de har brug for,” siger Thomas Knudsen, der er salgskonsulent i Sanistål.

Pumpeslangerne bliver produceret særligt til LSM og har påtrykt deres logo. Normalt er leveringstiden 8-10 uger, men Sanistål har et lager af slanger til LSM liggende på centrallageret i Billund. LSM får derfor deres slanger leveret, så snart de bestiller dem.

Kvalitet og leveringssikkerhed er i top
I LSM er Leo Sørensen rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Sanistål, for både kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

”Slangerne har en meget høj kvalitet og er fuldstændig sikre, og dertil er Saniståls leveringssikkerhed helt i top.  Sanistål har slangerne på lager til os, og det er en rigtig god løsning for os, for så slipper vi for lagerbindingen, og når vi mangler noget, bestiller vi det bare i webbutikken. Når vi bestiller en slange om eftermiddagen, får vi den næste morgen – det kører bare,” siger Leo Sørensen.

Vil du vide mere?
I Sanistål har vi et kæmpe udvalg af industrislanger til et væld af forskellige industrier og brancher. Du er meget velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling for mere information eller hvis du ønsker et godt tilbud til dit næste projekt. Du kan også se udvalget af industrislanger i brochuren her

Kontakt os på tlf. 96 35 69 18 eller e-mail: vmt@sanistaal.dk

Om LSM
LSM Pumper har udviklet og produceret slangepumper siden 1993. Virksomheden har 15 ansatte og leverer primært til biogasanlæg, fiskeindustrien, fødevareproduktion og kraftvarmeværk i Danmark, USA, Sydamerika, Tyskland og England.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.062