23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibelt loftpanel til trækfri ventilation

I skoler, kontorer, daginstitutioner eller andre komfortmiljøer, hvor mange mennesker er samlet, er et godt indeklima med frisk luft vigtigt og afgørende for den enkeltes sundhed og trivsel.

Med FBS loftpaneler fordeles luften i rummet og ikke over loftet, da toppen af panelet er helt lufttæt. Samtidig gør toppen af panelet det muligt at kontrollere, hvor luften indblæses, og fordi hele den synlige overflade benyttes til luftfordeling, kan systemet køre med lave indblæsningshastigheder, der sikrer en trækfri luftfordeling og et lavt tryktab.  Udformningen af FBS loftpaneler gør løsningen fordelagtig til luftfordeling med køling eller isotermisk indblæsning.

En anden fordel ved FBS loftpaneler er, at løsningen er produceret i tekstilmateriale, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet. Panelerne er ideelle til rum med lav frihøjde over loftet og i rum med lav loftshøjde, samtidig med at de er fuldt integreret med loftet. FBS loftpaneler er fremstillet i brandhæmmende tekstilmaterialer og er særdeles velegnede til anvendelse i skoler, kontorer og andre komfortmiljøer, hvor de kan erstatte traditionelle loftsarmaturer.

  • Fuldt integreret med nedhængt loft
  • Klar til BR2020 grundet lavt tryktab
  • Lavt lydeffektniveau
  • Let at montere og vedligeholde
  • Leveres i flere farver

Se flere referencer med FBS loftpaneler på www.ke-fibertec.dk og kontakt os i dag for at høre mere.

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.031