23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første udvikling fra KTR Tænketank

KTR har udviklet en ny allround-kobling, til anvendelse i en bred vifte af applikationer indenfor mekanisk transmission.

Den slørfri og torsionsbløde EVOLASTIC fås i ti størrelser -og hver af disse i ti forskellige design-til nominelle drejningsmomenter fra 100 til 5.600 Nm.

Designet af EVOLASTIC består af et skridsikkert gummielement, der overfører momentet via
vulkaniserede aluminiumsklodser. Forbindelserne fra gummielementet til navet eller flangen er sikret af radiale og aksiale bolte. Designet sikrer pålidelig momentoverførselviaen præcis forspænding i gummielementet. Koblingen kræver ingenvedligeholdelse og er i stand til at kompensere for permanente vinkelafvigelser op til 3°.

"På grund af sine torsionsbløde egenskaber opnår EVOLASTIC den ønskede vibrations-og akustikisolering i drivlinjen. Foruden momentoverførsel kompenserer koblingen også for aksial, radialog vinkelforskydning og dæmper torsionssvingninger i drivlinjen”,sigerJochen Exner, Innovation Manager i KTR Tænketank i Hilden, Tyskland.

EVOLASTIC udvider KTRs brede koblingsprogram med en slørfri og torsionsblød allrounder fx til applikationer i frekvensstyrede drivlinjer eller forbrændingsmotorer. Den nyekobling vil være tilgængelig i ti størrelser -og hver af disse i ti forskellige design-til nominelle drejningsmomenter fra 100 til 5.600 Nm.

EVOLASTIC er det første produkt udviklet af KTR Tænketank, der åbnede i Hilden i 2019. Den næste kobling, der udvikles, er allerede godt på vej og vil blive introduceret i foråret 2021.

For yderligere information kontakt KTR Systems Danmark ApS på telefon 39391050 eller besøg vores hjemmeside www.ktr.com/dk.

KTR Systems GmbH udvikler og producerer mekaniske koblinger, bremser, kølere og hydrauliske komponenter til maskinteknik. KTR blev grundlagt i 1959 i den tyskeby Rheine og beskæftiger mere end 1.100 mennesker verden over, næsten 500 i Tyskland. Det globale netværk omfatter 24 datterselskaber og 90 salgspartnere samt produktionssteder i Brasilien, Kina, Tyskland, Indien, Taiwan ogUSA.

 

KTR Systems Danmark ApS
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41401125
P nummer: 1025882810

Send til en kollega

0.047