23948sdkhjf

Digitalisering af forsyningsnettet med AVK Smart Water

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

AVK Smart Water har udviklet et koncept, hvor IoT-enheder på standardventiler og brandhaner monitorerer forsyningsnettet og indsamler data. Det giver mulighed for bedre overblik og dermed reduceret vandspild, bedre risikostyring og øget effektivitet.

Data direkte fra ventiler og brandhaner

Der er tusindvis af ventiler og brandhaner installeret i forsyningsnettet. AVK Smart Water gør det muligt at indsamle data fra disse via digitale enheder, der kan monteres på de eksisterende installationer i distributionsnetværket.

Løsningen fra AVK Smart Water

AVK Smart Waters løsning til monitorering af forsyningsnettet er baseret på IoT-teknologi, hvor digitale enheder indsamler og sender data direkte fra forsyningsnettet til en cloud-platform og derved muliggør fjernaflæsning, diagnosticering, prioritering, styring og optimering af netværket. VIDI-enhederne fra AVK Smart Water kan sende data til VIDI Cloud, som er en software-platform udviklet af AVK Smart Water til visualisering af data fra ventiler og brandhaner i forsyningsnettet.

Se hvordan du opnår større effektivitet, bedre risikostyring og mindre vandspild

Hvorfor har vi brug for en mere digital vandforsyning?

Klimaforandringernes potentielle betydning for vandmangel, øget forbrug og højere energiomkostninger tvinger vandselskaberne til at finde innovative løsninger til håndtering af vandforsyningen.

For at kunne løse den udfordring det er at strømline driften og sikre vandkvaliteten samtidig med, at der bliver passet på miljøet og vandressourcerne, er det vigtigt at kunne holde øje med fx trykket og vandkvaliteten. På den måde kan digitale løsninger til monitorering af forsyningsnettet bidrage til en mere bæredygtig og effektiv vandforsyning.

Følg AVK Danmark på LinkedIn

Vi har nu også en dansk side på LinkedIn - følg os her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063