23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAG øger sikkerheden og skaber komfort i fødevareindustrien

AAG sætter øget fokus på komfort i fødevareindustrien. Måtter fra AAG skal skabe større sikkerhed og aflaste medarbejderne i dagligdagen.

Hos AAG tilbyder vi flere forskellige fødevareegnede gummimåtter til at skridsikre eller aflaste. Måtterne er tilegnet alle i fødevareindustrien, herunder både slagterier, restaurationer, storkøkkener og lignende. Måtterne giver øget sikkerhed, da risikoen for at glide eller falde reduceres betragteligt.

En anden væsentlig fordel ved brugen af gummimåtter er deres isolerende egenskaber. Der er ofte køligt i de områder, hvor fødevarer bearbejdes, klargøres eller emballeres, hvilket ofte føre til kolde gulve. Måtterne sikrer, at man ikke står direkte på det kolde gulv og hjælper til at holde fødderne varme gennem dagen.

 

AAG RØD HULMÅTTE MED DRÆNHULLER

En gummimåtte med overlegen komfort og greb i våde eller fedtede områder. Måtten er fremstillet i et materiale, der hæmmer væksten af bakterier og svampe for at give et renere og sundere arbejdsmiljø. Den produceres i hård nitril gummiblanding, der giver en lang levetid. Måtten er lavet med store drænhuller og hævede knopper, som tillader væsker og snavs at gennemtrænge.

 

AAG RØD HULMÅTTE MED STORE DRÆNHULLER

Gummimåtten der giver god komfort og greb i våde og fedtede områder. Måtten er udviklet med hævede knopper, der giver god beluftning og store drænhuller, som tillader snavs og væsker at falde igennem. De store drænhuller er med til altid at give en ren overfalde. Gummimåtten fungerer fantastisk som skridsikring til glatte overfalder.

 

AAG RØD BOBBEL MÅTTE

Den ideelle løsning til aflastning af kroppen. Måtten har et gruset overfaldemønster med ergonomiske bobler, der gør overfalden skridsikker. Samtidig er måtten udviklet til at kunne suge sig fast til jorden og giver derfor en stærk skridsikring, samtidig med at den indsamler luft i dens luftlommer. Luftlommerne er med til at skabe en ultimativ stødabsorbering, der aflaster kroppen.

 

Kontakt vores salgsafdeling på mail info@aag.world eller telefon +45 98 15 80 22 for et godt tilbud eller yderligere information.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047