23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Gustav Olsen som projektleder hos Process Engineering A/S i vores afdeling i Sorø. Gustav er uddannet Diplomingeniør og styrker vores kompetencer inden for procesdesign og instrumentering.

Gustav Olsen er uddannet Diplomingeniør fra maskinretningen på IHK (nuværende DTU) i Ballerup. Efter sin uddannelse arbejdede Gustav som produktansvarlig i Fuel Handling gruppen hos FLSmidt. Her havde han ansvaret for al håndtering, design og afvikling af nye anlæg til håndtering af flydende brændsler og NOx-reduktionsanlæg til nye cementfabrikker og opgraderinger.

Herefter kom Gustav til Process Engineering A/S, hvorfor han i forvejen er et kendt ansigt hos os. Dengang var han ansat som projektleder og maskingeniør og arbejdede med en bred vifte af opgaver som projektledelse, projektarbejde, diverse beregningsopgaver, 3D design og konstruktionsopgaver, samt CE-mærkning og ATEX-opgaver.

Senest har Gustav arbejdet hos Insatech i Pharma- og Projektafdelingen som projektleder og projektingeniør. Her udførte og deltog han i projekter med Insatech’s instrumenter, hvor der blev solgt og udviklet løsninger, komplette projekter og egne projekter, som kunne indeholde HMI, styresystemer og lignende.

Speciale i:

  • Projektledelse
  • CAD 3D design og konstruktion
  • Rørdesign og layout
  • Diverse styrkeberegninger
  • Procesdesign og instrumentering
  • Design og projektering af udstyr til Pharma

Øvrige kvalifikationer:

Gustav Olsen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for procesdesign og instrumentering, samt koblingen af anlæg op imod diverse styresystemer i form af PLC, SRO og lignende.

Vi byder Gustav velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047