23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UN Mobilkraner leverer verdens største SENNEBOGEN hydraulisk

SENNEBOGEN 895 er verdens største materialehåndteringsmaskine.

Nu kan UN Mobilkraner krydse modellen af på sin leveringsliste – virksomheden har som den første SENNEBOGEN-forhandler inden for EU leveret den 400 tons tunge hydrauliske materialehåndterer til Fredericia Havn.

I sin søgen efter en ny materialehåndterer havde Fredericia Havn et ufravigeligt krav: Støjen fra maskinen måtte ikke overstige 98 dBA. Her viste SENNEBOGEN 895 at være et perfekt match. Maskinen er nemlig i sin helt egen støjklasse i forhold til samtlige andre fabrikater af hydrauliske materialehåndterer med et effektivt støj- og vibrationsdæmpningssystem, der får lydniveauet ned på 98 dBA.

Kæmpekranen ankom til Fredericia Havn på 17 lastbiler, og UN Mobilkraner opstillede fra medio november til medio december 2020. En levering, som forløb gnidningsløst og uden benspænd trods skærpede corona-omstændigheder.

Maskinen er leveret med to stk. skrotgrabbe fra PEINER SMAG på henholdsvis 5 og 7 m3 til at håndtere skrot, lige som der til opgaven på Fredericia Havn blev indkøbt to stk. 8 og 14 m3 grabbe fra Jurg & de Bie i Holland til håndtering af agro bulkvarer.

Materialehåndtereren kan mere end at laste og losse skibe – den kan desuden også arbejde som kran, og er derfor leveret med krog med en lasteevne på op til 30 tons. Derudover er maskinen udstyret med et automatisk vejesystem fra det tyske firma Tamtron, som hjælper med at skabe overblik over mængden af flyttet materiale.

Et OilQuick-system med automatisk til- og frakobling muliggør hurtig udskiftning af grabbe samt øvrigt udstyr til materialehåndteringsmaskinen – en fordelagtig specifikation, som kan anvendes helt uden at føreren skal forlade sin kabine.

 Tekniske specifikationer

SENNEBOGEN 895 er udstyret med Green Hybrid Energy Recovery System og drives af en Cat dieselmotor på 585 kW (trin 5). Kranen har en egenvægt på 400 tons og en bomlængde på 40 meter. Kranen er udstyret med en mobil undervogn med 80 faste gummihjul, som gør det muligt at krabbestyre op til 50 grader.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.045