23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Køleanlæg for proces og industri - Plug & Play

Driftssikre chiller køleanlæg

Aircold's plug & play WRA køleanlæg er beregnet til mange forskellige opgaver inden for industrikøling

WRA er et driftssikkert og robust vandkøleanlæg (Chiller), der producerer kølevand og, som både er nem at tilkoble og velegnet til både små og mellemstore opgaver inden for 5-50kW.

Plug & Play køleanlæg- straks klar til drift!

Denne industrielle vandkøler kan monteres som plug&play. Anlægget er klar til drift når du modtager det, da køleenheden består af indbygget styring, kompressoranlæg, pumpe og buffertank. Køleanlægget kan også leveres med et sæt fleksible køleslanger så det lynhurtigt kan kobles til den eksisterende kølekreds eller til produktionsmaskinen, der kræver køling. 

Proceskøling til industrielle opgaver

WRA vandkølingsanlæg er meget alsidigt, men bruges primært til køling af industrielle opgaver som f.eks. proceskøling i fødevareproduktion, køling af værktøjsmaskiner, køling af svejsemaskine, køling af hydraulik, ekstrudere, plastsprøjtestøbemaskiner osv. Er der brug for et bestemt pumpetryk kan WRA køleanlægget leveres med forskellige pumper. WRA kan bestilles med standard, medium eller højtryks pumpe fra ca. 2,5-5,5 bar.

Aircolds webshop er det nemt og hurtigt at købe dette smarte køleanlæg. Her kan der endvidere tilkøbes køleslanger samt evt. opstart af køleanlægget.

For rådgivning vedr. industrikøling kontakt Aircold

tlf.: 98190166

aircold@aircold.dk 

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.047