23948sdkhjf

Vil du ikke have besøg, så tager vi det on-line

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Bare rolig du kan stadig få demonstration af vores bejdseudstyr

Social afstand og minimering ansigt til ansigt kontakt er nogle af de vigtigste måder at bekæmpe spredningen af ​​Coronavirus-pandemien.

For at følge disse anvisninger og samtidig stadig gerne vil betjene vores kunder har vores producent Cougartron besluttet at omdanne en del af deres lager til et praktisk demo-rum og arrangere online demonstrationer for alle og derved opretholde de sikkerhedskrav som er opstillet på grund af den aktuelle Coronavirus-situation.

On-line demonstration
Løwener tilbyder 3-vejs demonstrationer, så både du og vores sælger kan være til stede og tale direkte med hinanden, når maskinernes muligheder bliver vist frem.
Demorummet er udstyret med flere kameraer, reklamemateriale og selvfølgelig alle Cougartron bejdsnings- og mærkningsmaskiner .

Cougartron afsyringsmaskiner er designet til at imødekomme krav fra professionelle i metalindustrien. De er lette og kompakte – men samtidig langt foran når det kommer til rensning og passivering af rustfri stål svejsninger.

Cougartron vil halvere din procestid, og gøre det sikrere end nogensinde før. Vælg imellem de bedste afsyringsmaskiner, væsker, tilbehør og meget mere på markedet

Hvis du gerne vil reservere en demo-aftale skal du bare kontakte en af nedenstående sælgere

Eller se mere HER

Kontakt info:
Salg, Øst: Søren Møller på mobil nr. 81 880 984 eller smo@loewener.dk

Salg, Vest: Lars Hinrichsen på mobil nr. 81 779 090 eller lh@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078