23948sdkhjf

Hvad er Grøn Software?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Grøn software er et begreb vi bruger hos Systemate. Vi definerer grøn software, som 'software der fremstilles til nye teknologier, for understøttelsen af den grønne omstilling i Danmark'.

Dansk Industris 2030 plan – “Tilbage til fremtiden” præsenterer 188 konkrete forslag for hvordan vores samfund holder fast i den grønne omstilling og løfter væksten til gavn for alle grupper det danske samfund. Systemate kan ikke tilbyde hjælp til alle 188 forslag, men et af de områder vi kan give eksperthjælp til, er digitalisering. Systemate har igennem mange år leveret software til flere virksomheder, der arbejder for forbedringen af vores miljø og samtidig også er aktive inden for grønne teknologier.

I øjeblikket kommer hele 95% af vores samlede omsætning fra kunder, der er blandt de førende forsyningsvirksomheder inden for den grønne omstilling i Danmark. Her understøtter vores specialbyggede softwareløsninger allerede flere af de forskelligartede udfordringer, der opstår i takt med at efterspørgslen på grøn energi stiger.

Hos Systemate vil vi gerne være med til at gøre en forskel. Derfor har vi valgt at fokusere på digitale løsninger, der kan hjælpe vores kunder i deres grønne omstilling.

For at udnytte de nyeste teknologier i forsyningssektoren, er en øget digitalisering derfor nødvendigt. Vi står sammen med det danske erhverv og giver vores bidrag til, at Danmark også fremadrettet vil stå stærkt, bæredygtigt, konkurrencedygtigt og rentabelt, således vores kommende generationer kan nyde godt af det samfund vi lever i. Vores målsætning er ikke udelukkende at gøre Danmark grønnere, men også at øge værdiskabelsen for vores samarbejdspartnere. Med andre ord betyder det, at vi arbejder med nye og skelsættende teknologier hver dag, og hele tiden flytter barren for hvilke løsninger, der kan iværksættes i morgen.

Her kan du læse vores cases, hvor vi har udviklet grøn software.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.063