23948sdkhjf

UN Mobilkraner fortsætter salget af SENNEBOGEN

| Medlemsnyhed | Indrykket af UN Mobilkraner A/S

Med sine 25 år som forhandler og med mere end 100 solgte SENNEBOGEN maskiner er UN Mobilkraner den største forhandler i Danmark. Dette til trods for at SENNEBOGEN i 2021 foretager ændringer af forhandlernetværket.

Den tyske maskinfabrikant SENNEBOGEN har valgt at opdele sit produktsortiment på flere forhandlere i det danske marked, hvilket betyder, at salg af wirekraner og teleskopkraner fra januar måned er lagt ud til en ny forhandler i Danmark.

”Vi sælger stadig SENNEBOGEN Green Line til havnene og genvindingsindustrien – fuldstændig som vi plejer. Vores mangeårige erfaring inden for salg, igangsætning og servicering af SENNEBOGEN vil fortsat være en del af vores kerneområde, ligesom vi også fortsætter med faglig rådgivning til vores kunder, så de får den rigtige løsning til deres løfteopgaver,” fortæller Jens Bjørn Schmidt, sælger hos UN Mobilkraner.

2021 byder også på en ændring i UN Mobilkraners salgsorganisation, idet sælger Morten Espersen har valgt at søge nye udfordringer. Indtil en ny sælger er på plads i organisationen, kan UN Mobilkraners kunder som altid kontakte virksomhedens øvrige salgsteam.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
UN Mobilkraner A/S

Ternevej 4
8641 Sorring
Danmark
UN Mobilkraner A/S

Send til en kollega

0.111