23948sdkhjf

Hvor meget koster en løs eller knækket bolt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord-Lock ApS

En løs bolt kan forårsage enorme problemer og skabe uvelkomne og store uforudsete omkostninger. Læs videre her for at se hvad Nord-Locks produkter kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Artikelen er tidligere publiceret som annonce, og du kan læse den i sin helhed her:
 Hvor meget koster en løs eller knækket bolt?

Nord-Lock Group hjælper dig med:

  • At sammenligne forskellige boltesamlingsmetoder
  • At sikre bedst mulige: ”på plads pris”
  • Vibrationstest
  • At beregne moment og forspænding
  • Problemløsning
  • Kundetilpassede løsninger for din specifikke applikation
  • Teknisk support
  • Læs mere på http://www.nord-lock.dk

En lille bolt, der kan koste spidsen af en jetjager
Bolte, der løsner sig eller knækker, sidder ofte i udsatte positioner, og er mange gange udsat for ekstreme vibrationer og belastninger. Det betyder, at det sjældent er "bare" at udskifte bolten, men at det i stedet bliver et led i en større reparation. Pludselig nedetid kan derfor hurtigt blive enormt dyr. Hvis det er en lille virksomhed, kan en pludselig reparation kræve så meget tid og ressourcer, at det risikerer at få hele virksomheden til at stoppe. 

Personskade eller materiel skade forårsaget af løse bolte
Hvis du kan være sikker på at boltesamlingen virker efter hensigten, sikrer du ikke kun for betydelige tids- og kapitaltab, men også mod risikoen for ulykker, som i værste fald kan forårsage personskader. Det er jo i stressede situationer og under pres at de fleste fejl opstår, hvilket desværre kan resultere i skader og problematisk arbejdsmiljø. Ved brug af f.eks. sikringsblik og plomberings tråd, er der implicit risiko for skader på hænder, og når du bruger låsevæske til boltesamlinger, indføres uønsket kemi i arbejdsprocessen.

Sådan slipper du for løse bolte
De fleste af løsningerne til boltesamlinger der findes i handlen dag, skulle kunne låse ved hjælp af friktion, men det beror for det meste på faktorer som er svære eller umulige at kontrollere. Vi har med Nord-Locks patenterede sikkerhedsskiver valgt at gå en anden vej.

Nord-Lock sikkerhedsskiver fastlåser boltesamlinger med spænding i stedet for friktion, uanset størrelse. Systemet består af et par låseskiver med kamme på den ene side og radiale tænder på den modsatte side. Nord-Lock sikkerhedsskiver benyttes i mange forskellige produkter, hvor de sikrer bolte mod spontan løsdrejning, selv i tilfælde hvor samlingen udsættes for ekstreme vibrationer eller dynamiske belastninger. I Nord-locks portfolio kan du også finde tre andre innovative løsninger for boltesamlinger:  Boltight hydrauliske Tensioning værktøj,  der giver en hurtig, præcis og sikker tilspænding af flere bolte samtidigt,  Superbolt mekaniske Multi-Jackbolt Tensioners, der nemt spænder også  bolte i meget store størrelser, og Expander, en permanent løsning mod ledslitage. 

Du kan altid kontakte din lokale Nord-Lock representant og undgå omkostningerne grundet løse bolte i fremtiden.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord-Lock ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Danmark
Nord-Lock ApS

Billeder & videoer

Nord-Locks sikkerhedsskiver sælges under garanti og efter strenge testerNord-Locks produkter testes med Junker-testen som er verdens strengeste test for boltesamlinger

Send til en kollega

0.11