23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan ”salter” du – helt uden salt

Der er mere sne på vej – men det behøver ikke at lægge sig på din

”En tur på rumpen” står næppe på din liste over mål i det nye år. Så måske du allerede står med hånden halvt nede i vejsaltbøssen, efter sneens ankomst. Men stop lige en halv. Du kan nemlig slippe af med den glatte synder – helt uden at det skal gå ud over din bedre halvdel (altså din bil), planterne eller grundvandet.

 

Nu kan du ”salte” – helt uden salt

Hvis ikke du ejer din helt egen skøjtehal, er du nok ikke interesseret i at have folk til at skøjte rundt i din biks. Men vejsalt er desværre noget af en hård nyser over for bl.a. miljøet og din firhjulede partner. Du behøver dog ikke at tage det benhårde valg mellem, hvem du skal passe på. Vores saltfrie og genavendelige grus er miljømærket ”Blauer Engel”, så du kan sikre en gangsikker parkeringsplads og samtidig beskytte jeres slæder (altså du ved, den slags med hjul).

 

Spred det ud, spred det ud

Salt, saltfrit grus eller jord. Uanset hvad du vælger som middel mod den glidebanen, så er det hårdt arbejde at skulle slæbe en sæk efter sig. Men her kommer en saltspreder trillende ind i billedet. Og lad dig ikke narre af navnet, du kan stadig bruge den til dit valgte middel. Den klarer læsset, så du hurtigt kan få din snetjans overstået og have kræfter til at løfte dagens opgaver.

 

Skal du bruge hjælp til din snetjans?

Så sidder vores DENIOS eksperter klar til at rådgive dig om, hvordan du nemmest får ryddet sneen af vejen. Du kan fange dem på 76 24 40 80 eller varme fingrene ved at sende en mail til info@denios.dk. Du kan også finde flere topsmarte produkter til at gøre tjansen nemmere her.

Vil du have flere gode tips til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Følg os på LinkedIn her.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.032