23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overtryksmotor blæser kompressorer af banen

Stennevad og e-Breathe leverer fremtiden inden for friskluftforsynet åndedrætsværn. Med en ny type overtryksmotor slipper du og kollegerne for store dyre kompressorløsninger, når I skal arbejde i trange rum med dårlig ventilation.

Arbejde i lukkede rum, hvor adgange til frisk luft er sparsom, har altid stillet ekstra store krav til sikkerhedsudstyret og værnemidler egnet til brug. Friskluftforsynet åndedrætsværn sidestilles ofte med en løsning, der er kompressordrevet og dimensioneret til hver enkelt arbejdsopgave. Disse løsninger er rigtigt gode og fornuftige løsninger, men ofte meget krævende både på setup og økonomisk. Stennevad introducerer nu e-Breathe til markedet. En helt ny måde at tænke friskluft på. E-flow fra e-Breathe er en overtryksmotor, der er yderst let at betjene samtidigt med, at den ikke vejer noget eller fylder noget. Den forsyner hurtigt arbejderen med frisk luft. Det sker via en fødeline, der kan være op til 30 meter lang. Så her har vi virkelig med et produkt at gøre, der er ideelt til arbejde i tunneler og kloakker samt lokaler med dårlig ventilation.

Indtil nu har friskluftforsynet åndedrætsværn været lig med trykluftforsynet åndedrætsværn. Ikke mere! Fremtidens arbejdsudstyr skriger på kompakte og nemme produkter, der kan betjenes hurtigt og flyttes uden besvær og assistance fra ekstra mandskab. E-flow er simpelt overtryk, der ligesom en turbomotor skyder atmosfærisk luft med godkendt flow af sted til brugeren, der i dette tilfælde får almindelig luft udefra - et omvendt sugerør, om man vil.

Den krævede åndedrætsluft ledes fra et område uden forurenende luft, indeholdende omgivelsesatmosfære via tilførselsslanger til helmasken.

Med e-Breathe Turbomotor understøttes vejrtrækningen fra ​​brugeren af et åndedrætsapparatet. Motoren er placeret og fastgjort til enden af ​​slangen i et ikke-giftigt område. Blæseren fører derefter den åndbare luft ind i bærerens helmaske via det tilsluttede åndedrætsslange og laver dermed overtryk.

Lad ikke projektet stoppe eller forsinke på grund af uforudsete og uoverskuelige omkostninger til personlige værnemidler og større trykluftanlæg med filterunits og varmeenheder.  Stennevad er eksperter i at assistere fagfolk til en brugbar og overkommelig PPE løsning - også når det gælder noget så komplekst som åndedrætsværn.

Se mere

 

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.081