23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshop: Cirkulært vedligehold i den maritime branche

Kom med når vi 16. december sætter fokus på genanvendelse og levetidsforlængelse af maskinkomponenter i den maritime branche.

Der er i disse tider et stadigt stigende fokus på miljøet, og genanvendelse er én af vejene derhen. Indenfor den tunge maskinindustri, særligt i den maritime industri, foregår allerede mange aktiviteter inden for remanufacturing og genanvendelse.

Det tager vi afsæt i på workshoppen, men vi vil gerne benytte lejligheden til at identificere nye muligheder samt øge andelen af genanvendelse og levetidsforlængelse i disse brancher.

Hvordan får vi øget genanvendelse af maskinkomponenter? 
FORCE Technology og ReFlow Maritime invitere til en online workshop, hvor vi ønsker at diskutere genanvendelse og forlængelse af levetid. Hvor ser I udfordringer og begrænsninger? Har I mon komponenter, der er relevante at genanvende? Hvad er jeres motivation for at øge genanvendelsesgraden?

Vi åbner programmet med Danske Maritime, der vil fortælle lidt om den maritime branches syn på sagen. Programmet for workshoppen spænder vidt med korte indlæg om alt fra den teoretiske baggrund for teknikker, praktisk tilgang, understøttende services og barrierer for genanvendelse – for hvad skal der til for udbrede cirkulært vedligehold i den maritime branche og hvilke aktiviteter foregår allerede?

Dato
16. dec 2020

Tid
13:00-14:30

Sted
Online - Microsoft Teams

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER!

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.078