23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online workshop: Brint i rørledninger

Vær med når vi sætter den danske gasbranche i stævne og stiller skarpt på de udfordringer, som vi står overfor, når gasnettet skal klargøres til brint.

Power-to-X har afgørende betydning for den grønne omstilling i Danmark og forventes at blive en stor del af dansk teknologieksport. Det stiller store krav til vores håndtering og udvikling af infrastrukturen omkring Power-to-X, herunder gasnettet.

Gasnettet er en af de mest rentable måder at transportere brint på. Og det danske gasnet vil derfor være afgørende i forhold til at aftage, lagre og distribuere en væsentlig del af den energi, der produceres fra vedvarende energikilder som sol og vind, der efterfølgende omformes til brint.

Det kræver dog en omstilling af gasnettet at kunne håndtere brint i stedet for naturgas, da eksisterende rørledninger ikke er designet til dette og vi derfor risikerer problemer som brintskørhed mv.

Fremtidens gasnet - fra teori til løsninger
Til workshoppen, som afholdes på engelsk, sætter vi fokus på disse udfordringer – både de udfordringer, som er kendte og hvor vi har løsninger, men også de udfordringer, som vi mangler viden om og løsninger på. Vi har samlet en række oplægsholdere, som vil udfolde de forskellige udfordringer og starte debatten.

Vi ønsker med workshoppen af få input fra deltagerne og høre jeres synsvinkel, da det kan bringe os videre til at definere projektaktiviteter efterfølgende, som skal udspringe sig af de eksisterende behov.

Workshoppen afholdes med Energinet, Dansk Gasteknisk Center og Rambøll.

Dato
13. januar 2021

Sprog
Workshoppen afholdes på engelsk.

Tilmelding
Se hele programmet og tilmeld dig her!

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047