23948sdkhjf

Bedre ventilation, bedre produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ventilation er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, men ventilation er ligeledes en vigtig faktor i en mission om at reducere udledning og miljøbelastning så vidt muligt.

I denne artikel kan du læse mere om to forskellige ventilationsløsninger, der har til formål at give din virksomhed en lønsom produktion med minimale driftsomkostninger, hvor arbejdsmiljøet samt bæredygtighed er i højsædet. 

Hvis din virksomhed står og mangler nyt ventilationsanlæg, er det vigtigt at investere i den rette løsning, så din arbejdsplads får optimale betingelser for en succesfuld forretning. 

Procesventilation
I en virksomhed er det vigtigt at fokusere på et godt indeklima, hvor medarbejderne kan udføre sit arbejde uden sundhedsskadelige stoffer, støvpartikler og gasser, der forekommer under produktionsprocesser i branchen. Derfor er procesventilation en væsentlig del af et godt arbejdsmiljø, der beskytter mennesker mod sundhedsskadelige stoffer, der i sidste ende kan forårsage irritation eller sygdom hos medarbejdere. 

Et procesventilationsanlæg renser luften for partikler, gasser og andre sundhedsskadelige stoffer, hvor anlægget hjælper med at udsuge, ventilere og rense luft direkte ved den kilde, der forvolder udledningen. Derfor er denne ventilationsløsning en investering der ikke kun medfører et bedre arbejdsmiljø i form af indeklima, men også sundere maskiner, der bliver aflastet i forbindelse med skadelige luftelementer.  

Bioventilation 
En anden ventilationsløsning er tilpassede luftrensningssystemer, hvor formålet er, at reducere belastningen af emissionsudledning, som udleder miljøskadelige partikler og gasser under produktionsprocesser. 

I vor tid, hvor der i høj grad er fokus på at nedbringe udledning, som skader miljøet og klimaet, så er et bioventilationsanlæg den rette løsning. Bioventilation er ofte nyttige i brancher inden for biogas, landbrug og industri, hvor luftrensningssystemet designes og dimensioneres specifikt til at nedbringe emissionsudledning, men også eventuel reducering af lugt, ammoniak og støv. 

Luftrensningssystemerne kan indeholde følgende rensningsløsning(er):

•  Biologisk scrubber
•  Biologisk filter
•  Kemisk scrubber
•  Plasmateknologi

Udvælgelsen af hvilken eller hvilke rensningsløsning(er) som skal indgå i jeres virksomheds projekt, afhænger af flere faktorer. Sammen med leverandøren arrangeres løsningerne, så de tilpasses det konkrete projekt med fokus på  økonomi, emissionsudledning, miljø samt drifts/vedligeholdelsesomkostninger. Således får jeres virksomhed en ventilationsløsning, så i kan opnå optimal produktion med henblik på et godt arbejdsmiljø og bæredygtighed. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078