23948sdkhjf

Mul10 ProSafe QR-system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mul10 Prosafe A/S

Digitalt dokumentationssystem til registrering af faldsikringssystemer

Gør det nemt og overskueligt at kvalitetssikre
Med de unikke QR-koder på Mul10 ProSafes enheder kan montøren registrere faldsikringssystemer og sikkerhedsfødder direkte på taget med en smartphone eller tablet.

ADMINISTRATIONSMODUL
Herefter kan man online, via et administrationsmodul, følge firmaets monterede systemer – der kan også nemt oprettes projekter og genereres de nødvendige dokumenter til dokumentation og kvalitetssikring. Administrationsmodulet giver en overskuelig oversigt over, hvornår der skal laves eftersyn på firmaets monterede faldsikringssystemer.

UNIKKE KODER
De unikke QR-koder gør, at hver sikkerhedsfod kan spores fra produktion til montage og eftersyn. Scannes koden på en monteret sikkerhedsfod eller et faldsikringssystem, vil man som bruger få de nødvendige oplysninger om: dato for montage, om eftersynsfristen er overskredet, om systemet er forsvarligt at benytte, det ansvarlige firma, kontakt oplysninger m.m.

DOKUMENTATIONSARBEJDE
QR-systemet vil udover at minimere “papirarbejdet” for montøren, højne kvaliteten af dokumentationsmaterialet overfor rådgivere, arkitekter og bygherre.

ADGANG FOR RÅDGIVER OG BYGHERRE
Der kan gives adgang til rådgiver, bygherre eller tredjemand så de, via telefon eller computer, kan følge monteringsarbejdet som det skrider frem, hente den relevante dokumentation, se eftersynsdatoer m.m.

Læs mere: www.mul10prosafe.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mul10 Prosafe A/S

Gammelgårdsvej 17 A
7130 Juelsminde
Danmark
Mul10 Prosafe A/S

Billeder & videoer

Digital registrering af faldsikringssystemer fra mobil og pcMul10 ProSafe ankerpunkt med unik QR-kode

Send til en kollega

0.064