23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online temadag: Optimeret hygiejne i produktionsudstyr

Kom med til en spændende online dag, hvor vi nørder i optimeret hygiejne i produktionsudstyr - på den bæredygtige måde.

D. 25. november 2020 byder FORCE Technology dig velkommen til online temadag med fokus på hygiejnisk design. I samarbejde med Danish Food Innovation og Danmarks Nationale Metrologiinstitut nørder vi i bæredygtighedens mange muligheder, når det handler om optimeret hygiejne i produktionsudstyr.

Både fødevare- og pharma-industrien tænker i FNs 17 verdensmål, hvor bæredygtighed er en vigtig del. Derfor sætter vi fokus på bæredygtighed på temadagen, hvor alt lige fra den behovsstyrede kalibrering, genanvendelse af vand, korrekt vurdering af udstyrsoverflader til validering af rengøringen, bliver sat under lup i forhold til bæredygtighed.

Et program, der spænder bredt og går i dybden
Formiddagens program byder på en introduktion til en nyudviklet behovsstyret kalibrering, der kan understøtte industrivirksomheders egenkontrol af måleudstyr – vil det være noget din virksomhed vil have gavn af at anvende?

At bruge eller genbruge ressourcer bedst muligt er vigtigt – både nu og i fremtiden. En af de ressourcer, der anvendes meget af i fødevare- og pharmaindustrien, er vand. En ny sektorguide for genbrug af vand i mejeriindustrien er på formiddagens program. 

Eftermiddagens program byder på opnåede resultater for såvel rengøringsvalidering, et Score-atlas, der kan angive korrosionshullers dybde samt anvendeligheden af en hygiejnefaktor. Kom og hør mere om de spændende resultater, der er opnået.

Se programmet og tilmeld dig temadagen

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

AP
Ana Petrina
apt@force.dk

Send til en kollega

0.047