23948sdkhjf

Vi er mere hårdføre end de fleste

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

EURO PRESS PACK hydraulisk løfteudstyr er mere hårdføre end de fleste

EURO PRESS PACK produkterne er de eneste i sektoren, der er behandlet med Nitreg® ONC®-processen, som i mange år nu udelukkende er blevet udført på EPPs fabrikker.

Denne proces er en termokemisk behandling anvendt på stål, der starter med den flydende nitrideringsfase efterfulgt af en oxidationsfase, hvilket forårsager en ændring i stålets overfladiske kemiske struktur.

Denne ændring gør stål usædvanligt hårdt og modstandsdygtigt mod korrosion. Den allerede forbedrede modstand styrkes yderligere ved anvendelse af en speciel olie, der belægger de behandlede overflader og gør dem hårdføre mod korrosion (test udført i rum, viser op til 300 timers modstand mod korrosion i henhold til ASTM B117).

EURO PRESS PACK produkterne, der er behandlet med denne proces, er derfor især egnede til applikationer med store risici for korrosion og mekanisk slid. Blandt andet i varme rum, fugtige og beskidte rum mm. Se billederne herunder for flere applikationer.

Den sorte farve på alle EUROPRESS-produkterne er et direkte resultat af den sidste fase af denne unikke behandling og er kommet til at symbolisere deres langvarige indsats for at forfølge kvalitet.

Se dem HER

For mere information kontakt:

Henrik Bruun på mobil nr.  40 643 031 eller hbr@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08