23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Great Place to Work®-certificeret for tredje år i træk

For tredje gang i træk er Process Engineering blevet Great Place to Work®-certificeret. Det er vi rigtig stolte over. Det, at vi får certificeringen igen i år, betyder, at vi gør noget rigtigt omkring vores arbejdsplads.

”Vi er rigtig stolte over at få certificeringen igen i år og særligt også i denne coronatid. Medarbejderne er vores vigtigste ressource og grunden til vores succes, og at vi for tredje år i træk bliver certificeret i Great Place to Work® betyder, at vi gør noget rigtigt i vores arbejde med at skabe en attraktiv arbejdsplads,” fortæller direktør Poul B. Jakobsen.

Undersøgelsen, der ligger til grund for certificeringen, er gennemført af Great Place to Work og har til formål at afdække arbejdsmiljø og arbejdsglæde. For os er det et godt værktøj, hvorfor vi deltog for første gang i 2018. Mellem hver af vores certificeringer har vi arbejdet med de emner, som medarbejderne har peget på, skulle forbedres. Men vi har også set på hvilke emner, der er gået godt. Det er nemlig, som direktør Poul B. Jakobsen siger det: ”Vi bliver kun de bedste ved at have de bedste medarbejdere og lytte til dem”.

Involvering og sammenhold er vejen frem

Som rådgivende ingeniørfirma består vores vigtigste ressource af vores medarbejdere og den viden og service, de leverer til vores kunder. Derfor gør ledelsen meget ud af at skabe en god og innovativ arbejdsplads, hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Det er derfor vigtigt for os, at alle medarbejdere bliver involveret og inddraget. Samtidig har vi også stort fokus på at skabe sammenhold på tværs af organisationen. Det er noget, vi gør gennem vidensdeling, kurser, sociale tiltag og fælles arrangementer.

”Alle sociale arrangementer bærer præg af PE’s evne og vilje til at værdsætte og påskønne de ansatte. Arrangementerne giver alle god mulighed for opbygning af netværk, der kan fremme samhørigheden mellem de ansatte, og dermed muligheder for support til løsningen af de problemstillinger, der måtte opstå i projekter. Herudover er der hen over året personalemøder, hvor der i ganske åben dialog gives information om ”rigets tilstand,” udtaler Steen H. Blenstrup, Ingeniør i Process Engineering.

Resultaterne fra dette års undersøgelse vil, lige som de andre år, blive brugt til at sætte ind der, hvor vi kan gøre Process Engineering til en endnu bedre arbejdsplads.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047