23948sdkhjf

Endnu en Gazelle til Gibotech

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Børsen sender endnu en gang en Gazelle til Odense

Vi har fået en Gazelle i huset!! Vi er megastolte, for det er den anden i træk – og de kommer altså ikke springende helt af sig selv ��

Æren går selvfølgelig til vores dygtige medarbejdere - uden dem, ingen resultater!!

TAK til alle kunder, samarbejdspartnere og kollegaer – vi kunne ikke gøre det uden jer ����

//Gibotech

 

Om Børsen Gazelle

Kriteriet for at blive gazellevirksomhed er ambitiøst og klart: I løbet af fire år skal omsætning eller bruttoresultat vokse med 100 pct. eller mere. Det var der sidste år 2043 danske virksomheder, der formåede. Det er et hårdt krav, og derfor er gazellerne også en afspejling af den danske konjunktur: Hvis det går op, er der mange gazeller; hvis det går ned, er der færre, som bliver kåret som Børsen Gazelle. Men gazellerne er en dynamisk gruppe og kan ikke skæres over én kam – der kan være mange veje til gazellestatus. Derfor tager Børsens journalister rundt i hele landet for at undersøge, hvad gazellernes vækstformel er, og hvilke forventninger og udfordringer de ser for fremtiden.

Der er seks kriterier, der skal være opfyldt for at blive Gazelle; nettoomsætning/bruttoresultat, regnskabsperiode, sammenlignelighed, vækst, driftsresultat, krav til virksomhedsform. Alle seks kriterier skal være opfyldt, før en virksomhed kan kalde sig Børsen Gazelle. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.062