23948sdkhjf

Vi fortsætter rejsen...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Max Weishaupt A/S

Tillykke til Weishaupt Danmark, der den 1. oktober 2020 havde 50 års jubilæum. I anledning af 50 års jubilæet for Weishaupt i Danmark, har vi været i arkiverne, og vi fortsætter turen ned ad "memory lane".

Kapitel 2 af 5 - Tingene tager fart
Perioden 1980 - 1990

I slutningen af 1970'erne begyndelsen af 80'erne, træffer folketinget beslutning om, at indføre Naturgas i Danmark.

I begyndelsen "låner" man gas fra Ruhr-gas i Tyskland, som føres op til Sønderjylland, hvor gaseventyret starter op.

Direktøren i Weishaupt hedder fortsat Jens Uhrbrand, og kræfterne sættes ind, for at få Weishaupt etableret i det nye gasmarked. Afdelingen i Haderslev bliver derfor de første, der starter op med WG Brændere.

Jørgen Junge Andersen, der på daværende tidspunkt var sælger i Glostrup, bliver dirigeret til Sønderjylland for at udbrede kendskabet til gasbrændere. Efterfølgende blev Jørgen afdelingsleder i Silkeborg, hvor han i en periode også havde ansvaret for Haderslev. Haderslev blev efterfølgende overgivet til Hans Christensen, og Jørgen fik Ålborg med under sin ledelse.

I slutningen af 70'erne byggede man afdelingen i Silkeborg, og i 80'erne fortsatte man Weishaupt byggeriet rundt om i Danmark.

Det blev til en ny afdeling i Odense og ligeledes i 1985 en ny afdeling i Ålborg.

Afdelingerne i Næstved og Haderslev boede fortsat til leje.

I perioden fejrede man også 10 års dagen, fra opstarten i Jens Uhrbrands Villa i Virum, og samtidig kunne man konstatere, at man langsomt voksede ud af lokalerne i Glostrup. En større ombygning går i gang, nyt byggeri er undervejs.

I 1986 er der indvielse af ny administrationsbygning i Glostrup, hermed er der skabt en fremragende forudsætning, for at bibeholde og udbygge markedsandelene i Danmark.

Samme år træder Jens Uhrbrand fra og går på pension, rollen som direktør overtages af Poul Steen Andersen.

Konverteringen fra olie til gas er for alvor sat ind, og salget af de små WG1 brændere går over alt forventning.

Op gennem gennem 80'erne, blev de små brændere oftest solgt på paller med 18 stk. pr. palle.

Weishaupt har succes - Tingene tager for alvor fart, og sloganet var "Danmarks mest købte brændere".

Det er ikke kun på de små brændere at det går godt, mange Fjernvarmeværker konverteres i denne periode til gas, og her er Weishaupt med WK-serien et oplagt valg.

Årtiet er ikke kun godt for salget, det er samtidig en af de gyldne perioder for Weishaupt, når det kommer til personale.

Det er nemlig i dette årti, man høster flere dygtige og loyale medarbejdere, hvoraf mange fortsat har en aktiv dagligdag i en af afdelingerne i Weishaupt.

Du kan f.eks. fortsat tale med Rita Jønsson serviceafdelingen i Fredericia (ansat 1979), Ole Johansen salgsafdelingen i Ålborg (ansat 1980), Søren Jespersen industriafdelingen i Glostrup (ansat i 1983), Preben Kingo Jensen tekniker i Fredericia (ansat i 1983), Hans Christensen industriafdelingen i Fredericia (ansat i 1984), Ole Albeck "FUT" salgsafdelingen Ålborg (ansat i 1985), Christian Hedegaard tekniker i Ålborg (ansat i 1985), Vita Sletting receptionen i Glostrup (ansat i 1987), Egon Pedersen tekniskafdeling i Glostrup (ansat i 1987), Ole Sass industriafdelingen i Fredericia (ansat i 1988), Carsten Kjær Rasmussen tekniker i Fredericia (ansat i 1989). Listen er lang, og den rummer naturligvis også mange dygtige kollegaer, som nu nyder deres otium.

Weishaupt fastholder et godt greb i det danske marked, det sker bl.a. ved hjælp af serviceafdelingerne rundt om i Danmark, der yder god kundeservice og skaber relationer der stadig er intakte den dag i dag.

Læs med i kapitel 3 - her bevæger vi os ind i 90'erne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Max Weishaupt A/S

Erhvervsvej 10
2600 Glostrup
Danmark
Max Weishaupt A/S

Send til en kollega

0.141