23948sdkhjf

Få nyt IHC- eller KNX-anlæg hos din el installatør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Søger du efter en el installatør i København og omegn til dit hjem, kan du passende nok finde én, som har forstand på moderne IHC- og KNX-anlæg, der giver dig intelligent centralstyring af lys, ventilation mv. i hjemmet.

Kort fortalt får du med et KNX- eller IHC-anlæg direkte adgang til at styre flere typer elektriske enheder i hjemmet, på kontoret, fabrikken og også i alle andre typer bygninger. 

Få IHC og KNX sat op af kyndig el installatør
Programmering og installation af IHC og KNX kræver netop en kyndig hånd, men når de først er på plads, kan du fx vælge mellem lyssætninger, så du ret fleksibelt kan slukke kun det lys, der ikke er behov for en given tid på dagen. Automatisk slukning af lyset er også muligt at indstille, så du ikke behøver frygte for, at lyset brænder natten over. Ved siden af det kommer muligheden for at sætte ventilationen på badeværelser til kun at køre, når der er specifik luftfugtighed. Det hjælper dig med at forebygge skimmelsvamp forårsaget af fugt i hjemmets mørke rum som badeværelser i kælderen. 

Få centralstyring eller automatisk slukkefunktion
Styresystemerne giver dig en magt mellem hænderne, når det kommer til at aktivere installationer i dit eget hjem, der trækker på de seneste landvindinger inden for datainstallation. Står du med egen bolig i København, Rødovre eller Brøndby, finder du let en god el installatør i København, du kan sparre med om den rette udformning af IHC- eller KNX-anlægget til dit hjem i nærområdet. Hvilket lys skal tænde eller slukke vinternætter? Hvordan skal ventilationen køre? Dette og mere vælger du nemt imellem.

Skal du have centralstyring eller automatisk slukkefunktion, der knytter sig til varme eller bevægelse rundt i hjemmet eller på kontoret, er løsninger inden for IHC og KNX derfor værd for dig at skele til. 

Lad en professionel installere systemet
Verdenen inden for IHC og KNX tæller et væld af individualiserede løsninger, da el installationer jo netop altid vil blive udført med udgangspunkt i det hus, de laves i. Ved at række ud til en kompetent el installatør sikrer du, at du får et par øjne inde over processen, der kan udregne den optimale måde at lave anlægget på. Du slipper for selv at nørde med teknik inden for anlægget og kan nøjes med at forholde dig til, hvordan du betjener anlægget i det daglige. Professionelle klarer installation.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062