23948sdkhjf

Olietågeløsning hos Lem Beslagfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Endnu en olietågeløsning leveret af Dansk Procesventilation til Lem Beslagfabrik. I ny produktionshal ønskes ny central udsugningsløsning forberedt til udvidelse, der er behovstyret med automatiske motorspjæld og driftsikker, central filterløsning. 

Løsningen er udrustet med Plymovents nye olietågefilter-bank ME-32/2, Moldow-ventilator og NBA-el-tavle med indbygget Omron-frekvensomformer.

Rørsystemet er udført i Lindab spirorør som er tætnet med speciel olieresistent silikone. Rørsystemet er gradueret og ført langs hele hallens ene side, så det er nemt at tilslutte nye maskiner i takt med, at de installeres. Afgreningerne til de første to maskiner er udført aerodynamisk korrekt og monteret med Belimo-spjældmotorer styret af SmartPower-automatikbokse, der igen styres af CNC-maskinernes automatik.

Den samlede løsning er udstyret med alle de nyeste energibesparende tiltag.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 73
2670 Greve

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Plymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietåge

Send til en kollega

0.14