23948sdkhjf

Farligt Gods Seminar 2020 | Sidste chance!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Arbejder du med farligt gods?

Ønsker du indsigt i de kommende lovændringer, der kan have betydning for din virksomhed og overgangsordninger, der måtte udløbe lige om lidt? Synes du samtidig, det kunne være spændende at få indblik i de tanker og overvejelser, der følger med, når brandvæsenet skal forholde sig til dit oplag af farligt gods?

Så vil du ikke gå glip af vores kommende farligt gods seminar, hvor du, udover oplæg om ovenstående, får mulighed for at deltage på 2 ud af 3 workshops: "Kemisk APV - en praktisk gennemgang", "Sig farvel til dit affald" og "Støttefunktioner". Hør flere detaljer i ovenstående video, hvor Mikkel Schneekloth præsenterer programmet.

Som noget helt nyt har du i år mulighed for at deltage både online og fysisk. Programmet er tæt på det samme, uanset om du deltager online eller fysisk, udover at du som online deltager må brygge din egen kaffe, morgenmad og frokost. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 28. oktober - omend det bliver på HUSET i Middelfart eller i det online møderum.

Gå på opdagelse i programmet

Praktisk information

DATO / Den 28. oktober 2020
STED / Online eller på HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, DK-5500 Middelfart
PRIS / Online kr. 1295 ekskl. moms / HUSET Middelfart kr. 1950 ekskl. moms
TILMELD / Tilmeld dig her...

GRATIS EN-TIL-EN MØDE / Mange personer er involveret i håndtering af farligt gods f.eks. salg, marketing og indkøb. Det kan være en vanskelig opgave at besidde sådan en støttefunktion, hvis det ikke er stillingens primære opgave. Med dette en-til-en møde vi I få sparring og input til rollen som støttefunktion til farligt gods. Tilmeld dig her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.078