23948sdkhjf

Hvordan implementerer og vedligeholder du dit HACCP-system?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Når du implementerer og vedligeholder dit HACCP-system korrekt, bliver det et utroligt effektivt værktøj til styring af din virksomheds fødevaresikkerhed.

Derfor er det altafgørende, at du som kvalitets- eller egenkontrolsansvarlig har en dybdegående forståelse for HACCP-principperne og de forskellige værktøjer, der kan anvendes ved implementering af systemet.

Og dét får du den 11.-12. november på kurset i opbygning af HACCP-systemer, hvor vi - med udgangspunkt i en konkret proces - gennemgår de 12 HACCP-trin og de 7 principper samt diskuterer, hvordan man udarbejder en risikofaktoranalyse.

Deltagerne fortæller...

  • "Jeg fik en god, grundlæggende viden om HACCP, som jeg kan bruge i min hverdag/på jobbet."
  • "Underviseren er utrolig velbegavet ift. HACCP-systemer. Meget deltaljeret og god info generelt."
  • "Det bedste ved kurset var kombinationen af praktiske øvelser, vidensdeling og erfaringsudveksling."
  • "Jeg fik både redskaber og viden, så jeg kan komme videre og udfordre, når jeg kommer hjem."
  • "Underviseren kunne forklare, give eksempler og vidste hvad han talte om."

Bliv ekspert i HACCP-systemer og risikofaktoranalyser
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.064