23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fjernvarmeløsning til etageejendomme

Gemina Termix udvider produktprogrammet med unik, pladsbesparende fjernvarmeløsning til etageejendomme

Siden introduktionen af den lille, men særdeles effektive Termix VMTD Mini, har den lille fjernvarmeunit med den store ydeevne været et af de foretrukne valg til direkte forsyning af radiatoranlæg og brugsvand. Med sit kompakte design og sin høje ydeevne har Mini’en ikke mindst fundet vej til tusindvis af både små og store boliger i etageejendomme, hvor den nemt lader sig montere i et teknikskab uden at optage unødig plads.

 Mens Termix VMTD Mini består af en vandvarmer til brugsvand og har direkte varmetilslutning for et radiatoranlæg, giver den til gengæld ikke mulighed for at tilslutte vandbaseret gulvvarme. For også at kunne opfylde dette behov har vi derfor udviklet en VMTD Mini med indbygget blandekreds: Termix VMTD Mini opbl ISO.

 Maksimal komfort

Både med og uden blandekreds leveres Termix VMTD Mini med indbygget TPV-regulator med tomgangsfunktion. Tomgangsfunktionen kræver ingen efterregulering og bidrager til at holde energiforbruget på et minimum. Samtidig gør TPV-regulatoren det muligt at levere varmt brugsvand uden ventetid og dermed også uden vandspild.

 I den nye version med blandekreds leverer fjernvarmeunitten såvel varmt brugsvand som varmt vand til boligens gulvvarmeanlæg. Og også på den front er der skruet helt op for komforten i det lille vidunder.

 Dels er unitten udstyret med en differenstrykregulator, der sørger for et roligt flow i varmekredsen, samtidig med at den også kan leveres med elektronisk varmeregulering.

 Termix VMTD Mini opbl. sendes officielt på markedet i oktober 2020.

 Læs mere her https://termix.dk/yder-saa-meget-fylder-saa-lidt/

Gemina Termix A/S
Navervej 15-17
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11169449
P nummer: 1000192899

Kontaktperson

Hanne Laier
marketingspecialist
+45 96291946 hl@termix.dk

Send til en kollega

0.031