23948sdkhjf

Kampagne på CNC olietågeudsugning

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Spar både energi og penge - ren luft betaler sig!

Næsten al maskinbearbejdning danner olietåger i et vist omfang. Olietågen kan opstå ved varmen som bliver udviklet under maskinbearbejdningen, ved anvendelse af højhastigheds rotationsenheder, spuledyser eller hvor man bruger emulgerede olier eller semi-syntetiske skærevæsker og kølemidler.

Tågerne udgør en potentiel sundhedsfare for medarbejderne, er skadelige for udstyret og i nogle situationer kan selv de færdige produkter blive forurenet. Tågerne skal derfor af helbreds- og miljømæssige årsager fjernes og helst genanvendes.

Spar 25% på alle Filtermist og alt tilbehør indtil 16. oktober 2020
Filtermist fjerner effektivt olietåge i tusindvis af fremstillingsprocesser rundt om i verden. Med Filtermist får du en ultimativ metode til fjernelse af olietåge. Filtermist er en anerkendt markedsleder med en sikker og energieffektiv filterløsning.

Spar 20% på A•mist 20 og A•mist 40TF indtil 19. december 2020
Vi tilbyder nu Absolents filtreringsenheder (2000 & 4000 m3/t) fra A•mist-serien, udstyret med Danfoss FC102 frekvensomformere. At kontrollere trykfaldet giver vores udstyr mulighed for at levere en flowhastighed, der er tilpasset dine behov, for at øge effektiviteten og minimere energiomkostningerne.

A•mist er filtre til moderat olietåge
Hvis du har CNC-maskiner, der kører med moderat hastighed og med et moderat kølevæsketryk, vil dine maskiner begynde at sive olietåge ind på fabrikken. Olietågen består af partikler af moderat størrelse, og tågen er moderat tyk, hvilket irriterer dine lunger. Invester i et A•mist olietågefilter, og problemerne forsvinder!

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også downloade kampagne-arket i højre kolonne eller se mere på www.avsdanmark.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.067