23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Innovation in Vacuum Award 2019 Går til Dilo

Det tyske selskab "Dilo Armaturen und Anlagen GmbH" har modtaget prisen "Busch Innovation in Vacuum Award" fra Busch Vacuum Solutions.

Prisen roser Dilos banebrydende arbejde med håndtering af gasser. Dilo var det første firma nogensinde, der behandlede problemet med håndtering af svovlhexafluorid (SF6) tilbage i 1960'erne. Svovlhexafluorid bruges som isolerende gas i elektrisk koblingsudstyr. Dilo har udviklet tekniske løsninger, der forhindrer denne klimaskadelige gas i at komme ud i jordens atmosfære.

 

Busch Vacuum Solutions har uddelt denne pris siden 2013 og gives til virksomheder og personer, der gør brug af særligt innovative vakuumteknologiske ideer og dermed gavner menneskeheden og miljøet. Præsentation af ”Innovation in Vacuum Award” 2019 i foråret blev udsat til september på grund af COVID-19-begrænsninger.
Nu blev administrerende direktør Christian Scheller fra Dilo Armaturen und Anlagen GmbH, indkøbschef Robert Escher og tekniskdirektør Robert Kohler tildelt prisen ved en ceremoni i Buschs hovedkvarter i Maulburg.

 

Svovlhexafluorid er en gas, der anvendes i elektrisk koblingsudstyr til høje og mellemstore spændinger. Det bruges som isoleringsgas, fordi den omgivende normale luft i disse højspændingsområder ikke kan bruges som isolering.
Svovlhexafluorid er imidlertid meget skadeligt for miljøet, så det er vigtigt, at denne gas ikke gennemsyrer Jordens atmosfære. I 1967 introducerede Dilo allerede det første hermetisk forseglede rør til gasisoleret koblingsudstyr, der er i stand til sikkert at suge gassen ud og opbevare den. I løbet af en periode på over 50 år har Dilo skabt yderligere innovationer til sikker håndtering af denne gas.
I dag er Dilo verdensledende på dette område og tilbyder et bredt spektrum af komponenter, serviceudstyr og måleinstrumenter. Dilo bruger vakuumpumper fra Busch til at udsuge og transportere svovlhexafluorid.

Hvis du gerne vil vide  hvad vi ellers arbejder med hos Busch kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.063