23948sdkhjf

GiboPalletize - automatisk palletering med robot

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Automatisk palletering øger effektiviteten og skåner medarbejderne for tunge, manuelle løft.

GiboPalletize er en fleksibel celle, der kan palletere papkasser fra 120x120x120mm til 650x650x550mm. Løsningen er modulbaseret, så den kan bygges sammen med kasserejseren GiboBox og forskellige pakkeløsninger som fx GiboPack. 

Cellen er simpel, betjeningsvenlig og med højt output og GiboPalletize kan udvides med automatisk palleskift og folieomvikling efter behov.

GiboPalletize er en automationsløsning, der er baseret på kendte teknologier, anerkendte mærker og erfaringer fra tidligere projekter.

Vil du vide mere?? Så kontakt;

Thomas Skovgaard, tsk@gibotech.dk, 20 66 35 19 eller Kenneth Pedersen, kep@gibotech.dk, 20 66 35 04.

GiboPalletize er den del af GiboSmartSolutions. GiboSmartSolutions er et bibliotek samlet af tidligere byggede automationsløsninger og baseret på mange års erfaring med automatisering. Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skræddersyede kundekrav om proces- og produktionsoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Løsningerne i GiboSmartSolutions vil ofte være baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094