23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VVS-messen klar til ’21 – helt sikkert

Den 21.-23. april næste år slår Odense Congress Center dørene op for den største messe af sin slags, når VVS’21 byder tusindvis af besøgende velkommen midt i landet.

- Her kommer Danfoss til at stå, her er Grundfos booket ind, og her er Geberit placeret, alle tre på præcis samme plads som sidste år.

Louise Jørgensen er projektleder på VVS’21, og viser rundt i hallerne på Odense Congress Center.

Messen afvikles også i ’21 i samarbejde med VELTEK og samlede i 2019 flere end 200 udstillere og knap 10.000 gæster over 3 dage, med alt i teknologi, viden og netværk inden for branchen.

En ren, tryg og sikker messe
Som andre arrangementer, med mange mennesker samlet ét sted, påvirker COVID-19 også afviklingen af messer. På OCC har man derfor bygget ”OCC Clean & Safe” - et detaljeret koncept for, hvordan messer fremover skal afvikles, så alle retningslinjer overholdes og både gæster, udstillere og personale kan føle sig fuldstændig trygge.

Noget tyder på, at det gode samarbejde under forgangne års VVS-messer, og det store fokus på sikkerhed, har virket: mere end et halvt år før messen er 80 % af standarealet solgt, og der kommer løbende nye udstillere til.

- Alle messer i landet mærker corona, men til VVS’21 oplever vi stor opbakning og tillid fra vores udstillere. Der er lagt mange kræfter i at gøre messen tryg for alle, lige fra de ankommer til matriklen til, de forlader os igen, så vi er enormt glade for, at virksomhederne stoler på, at VVS’21 bliver en sikker succes på linje med tidligere år, fortæller Louise Jørgensen.

Samme regler som indkøbscentre
Der hersker jævnligt usikkerhed omkring reglerne for afviklingen af messer under COVID-19, men faktisk er retningslinjerne ikke mere komplicerede end, at messecentre går ind under samme lovgivning som indkøbscentre.

Det betyder, at diverse forsamlingsforbud (aktuelt på 50 mennesker, red.) ikke gælder. I stedet er det antallet af kvadratmeter, der er afgørende for, hvor mange gæster, der må lukkes ind. Her har Odense Congress Center, med knap 20.000 m2 under ét tag, en stor fordel, som man også udnytter til VVS’21.

- Et af elementerne i Clean & Safe-konceptet er, at gangarealerne gøres bredere, så gæster kan holde større afstand til hinanden. Men fordi vi har så store sale og haller, bliver det ikke en udfordring, forklarer Louise Jørgensen og fortsætter:

- Der er i øjeblikket stor fokus på, hvad man må, bør og kan – ikke mindst i messebranchen. På OCC har vi fra starten ikke kun rettet ind efter regeringens anvisninger, men også selv lagt et ekstra lag af sikkerhed ned over vores messer. Det kvitterer vores udstillere for, og det er grunden til, at vi nu ser frem til en VVS-messe på højde med tidligere år.

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

LJ
Louise Jørgensen
lojo@ose.dk

Send til en kollega

0.063