23948sdkhjf

Konkurs- og dødsboer hos elkunderne

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Har du en forbruger, der har indledt en rekonstruktion, er gået konkurs eller måske endda er afgået ved døden, og ved du ikke, hvordan du skal gribe situationen an?

Så kan du heldigvis få svaret torsdag den 8. oktober 2020.

Vi holder et kursus, som giver deltagerne et solidt overblik over forsyningens position som kreditor eller leverandør i et konkursbo, i en rekonstruktion eller i et dødsbo. Vi starter bredt ud og zoomer ind de steder, hvor vi oplever, at skoen trykker - ligesom vi vil have fokus på konkrete cases, som du har mulighed for at foreslå på forhånd.

Undervisningen vil være dialogbaseret, hvor du som deltager i høj grad får mulighed for at præge indholdet ved løbende at komme med inputs og spørgsmål.

Hvis du allerede nu har et spørgsmål eller en konkret case, som du gerne vil have gennemgået, vil vi meget gerne høre fra dig inden kurset. Send en mail til Regitze Prahl, rpr@danskenergi.dk med dit spørgsmål eller en konkret case inden den 26. september 2019, så tager vi det op på kursusdagen.

Kurset hænger tæt sammen med vores restancekursus, så hvis du ønsker den fulde indsigt i restanceprocedurerne på elområdet, anbefaler vi at tage begge kurser. 

Dagens undervisere er advokat Line Markert og advokatfuldmægtig Mathias Vestergaard Christensen fra Horten Advokatpartnerselskab, som begge har stor ekspertise inden for forsyningsret og insolvensret.

Målgruppe
Kundeservice-, debitor- og inkassomedarbejdere m.fl.

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.094