23948sdkhjf

NY hvid digital rumtermostat - COMFORT IP fra Pettinaroli

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Pettinarolis intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem udvides nu med en smart digital rumtermostat i hvid. Så nu kan du vælge imellem en analog rumtermostat eller en digital i enten sort eller hvid.

COMFORT IP gulvvarmesystem>>

I COMFORT IP serien indgår nu to smarte digitale rumtermostater. De er begge i et moderne, tidsløst og enkelt design med hhv. hvid og sort ramme. Rumtermostaterne passer stilmæssigt ind i langt de fleste danske hjem.

Se COMFORT IP komponenterne>>

Begge rumtermostater har en digital skærm, hvorpå den aktuelle rumtemperatur aflæses. De forskellige funktioner indstilles nemt via drejeknappen og der er mulighed for individuel tilpasning efter dine behov. 

Den digitale rumtermostat giver dig desuden mulighed for en SmartHome løsning kombineret med et access point.

Få intelligent gulvvarme med COMFORT IP>>

Du kan fortsat også vælge en analog udgave, hvor temperaturen blot reguleres på drejeknappen. Den analog rumtermostat kan ikke bruges til SmartHome løsningen med et access point. 

COMFORT IP er et moderne og fremtidssikret gulvvarme til dit moderne hjem. Det stabile og fleksible gulvvarmeanlæg sikrer dig behagelig varme i præcis de rum, du ønsker. COMFORT IP i stand-alone versionen er en simple og driftsikker løsning, som til enhver tid kan dække behovet for gulvvarmeregulering. Styresystemet sammensættes efter et givent behov og ud fra den funktionalitet som ønskes. Valget består “kun” mellem én styring (6 eller 10 kredse), rumtermostater (digital eller analog) og telestater.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.079