23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udførelse af projekter inden for vand- og spildevandsanlæg

Står I og mangler specifikke og kompetente ressourcer til gennemførelse af jeres projekt inden for vand- og spildevandsbehandling? Her kan Adding Engineering træde til og bidrage med kompetente folk i alle aspekter af projektet.

 Projektledelse     Et godt projekt kræver en god projektledelse til at varetage de forskellige faser af projektet og ikke mindst interaktionen og håndteringen af alle projektets interessenter – herunder styregruppe, kunder, rådgivere, leverandører mv. En god projektledelse har desuden styr på aftalte milepæle, tidsplaner og økonomi og har formålet med projektet for øje fra start til slut.
Det er projektledelsens ansvar, at projektet forløber, som det skal og at involvere de forskellige parter, når det er nødvendigt, så der udvises rettidig omhu. Desuden er en pragmatisk tilgang til udfordringerne i projektet ofte en god og løsningsorienteret fremgangsmåde.

Ressourcer     Det er essentielt for projektet, at de rigtige og tilstrækkelige ressourcer allokeres. Ressourcerne skal være dedikeret til projektet, så projektet ikke forsinkes eller går i stå undervejs. At have adgang til nødvendige og fagspecifikke ressourcer undervejs sikrer en højere succesrate for projektet.

Opfølgning efter projektet     En aktivitet, som ofte overses, er at få fulgt projektet helt til dørs og afsluttet, samt efterfølgende opfølgning og dokumentation, så projektets aftryk rent faktisk også sikrer de ønskede ændringer. På maskinprojekter kan det f.eks. være en grundig undervisning i den nye installation suppleret med instruktion i systematisk vedligehold af det nye maskinudstyr, så det bliver ved med at performe, garantien opretholdes og driftspersonalet umiddelbart kan iværksætte drift- og vedligeholdelsesarbejdet.

 

FAKTA – om Adding Engineerings fagområder
Pumpeinstallationer
Vandværker
Renseanlæg - Spildevand, in- dustrispildevand og regnvand
Forbehandling - Risteanlæg, ristegodsbehandling og sandbe handling
Filtrering og efterpolering
Projektledelse og opfølgning
Processer og styring (automa tisering)
El- & maskinkonstruktion
Konstruktion og 3D tegning
Systematisk vedligehold


Kontakt Adding Engineering for yderligere information: 7023 4555 / adding@adding.dk

https://www.addingengineering.dk/udfoerelse-vand-og-spildevand-case

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

EJ
Eddie Jensen
Departement & Sales Manager
+45 81400088 eaj@adding.dk

Send til en kollega

0.047