23948sdkhjf

Nem og enkel palletering af sække hos Jensen Seeds

| Medlemsnyhed | Indrykket af ENABL A/S

"Jeg søgte en leverandør der kunne udvikle specialløsninger. Blaaholm var et perfekt match" fortæller Jakob Elnegaard fra Jensen Seeds. Ny palleteringsrobot der palleterer sække er indkørt og Jakob er særdeles godt tilfreds med løsningen.

"I samarbejdet med Blaaholm er vi blevet prioriteret og samarbejdet har fungeret rigtig godt. Blaaholm udviser stor vilje til at finde løsninger på de udfordringer der dukker op i projektet. Jeg anbefaler gerne Blaaholm som leverandør." fortæller Jakob Elnegaard, som er Production Manager hos Jensen Seeds.  

OPGAVEN 

  • Palleting af 4 typer sække

UDFORDRINGERNE

  • Jensen Seeds bruger lang tid på omstilling af sækketype på gammelt palleteringsanlæg.
  • De oplever mange fejl på gammelt palleteringsanlæg.
  • Ufleksibelt gammelt anlæg.

UDBYTTET 

  • Hurtig og effektiv betjening ved skift til anden sækketype. 
  • Tidsbesparelse og langt færre fejl. 
  • Fire sækketyper og 2 pallemønstre kan anlægget håndtere.
  • Online support og dermed høj oppetid.
  • Fleksibilitet og optimeret drift.

Hurtigere og mere enkel betjening med nyt palleteringsanlæg
"Vi havde et gammelt palleteringsanlæg, hvor der opstod mange fejl. Vi brugte alt for lang tid på at omstille og justere anlægget, når vi skulle skifte fra en sæk til en anden. Vores ordrer er ofte på 2-3 palller, og derfor var der en masse spildtid ved skift af sækketype" fortæller Jakob Elnegaard.

Blaaholm robotanlægget er installeret hos Jensen Seeds. Det betyder nem og enkel palletering af sække helt op til  2,2 m i højden. Fire sækketyper og to pallemønstre kan anlægget håndtere, så kundernes specifikationer kan opfyldes. Tiden for omstilling er optimeret markant. Anlægget er flytbart, og ved ændringer i produktionen  kan anlægget nemt flyttes.

FAT test og SAT test
Jakob Elnegaard besøgte Blaaholm for at deltage i FAT testen på robotanlægget. Jakob var godt tilfreds efter gennemført FAT, og fortæller at robotanlægget kører præcist som forventet.     

Efter installationen hos Jensen Seeds gennemføres SAT test. Også her fortæller Jakob at han er meget tilfreds med løsningen og deres operatører er begejstret for robotanlægget, fordi det letter deres arbejde. "Vi ser også frem til den online support på robotanlægget. Det er en nem og effektiv måde at optimere og spare udgifter under den daglige drift" fortæller Jakob.    

"Jeg er meget tilfreds med robotanlægget fra Blaaholm. Blaaholm har vist at de kan levere specialløsninger, som løser vores præcise udfordringer. De er lydhør og viser vilje til at løse de udfordringer der kommer i projektet. Vi er allerede i gang med næste robotprojekt i samarbejde med Blaaholm, hvor vi taler fuld automatisering af en manuel proces" slutter han.

Se flere af Blaaholms automationsløsninger 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ENABL A/S

Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Danmark
ENABL A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079