23948sdkhjf

4 gode grunde til at investere i en varmepumpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er efterhånden almindeligt kendt blandt folk, at en varmepumpe uden problemer kan banke traditionelle varmekilder af banen, når det kommer til at levere miljøvenlig og billig varme til en bolig.

Du vil nemlig opnå væsentlige besparelser på din årlige varmeregning ved at udskifte dit gamle oliefyr (der som bekendt er lidt af en pengesluger) med en god varmepumpe. Og selvom det selvfølgelig drejer sig om et større udlæg at investere i en varmepumpe, så vil du faktisk i løbet af overskuelig tid have sparet så mange penge på varmeregningen, at pengene vil være tjent tilbage igen. Og herefter kan du nu byde et liv med permanente besparelser på varmeregningen velkommen. Prøv nemlig bare at se disse 4 gode grunde til at også du bør investere i en varmepumpe.

1. Alle de penge du vil spare på at skifte til en varmepumpe
Nok den væsentligste grund til varmepumper har vundet så mange fans herhjemme er som nævnt ovenfor, at den vil kunne spare dig rigtigt mange penge på din årlige varmeregning. Uanset om det drejer sig om en luft til luft varmepumpe, luft til vand varmepumpe eller jordvarme, så vil du allerede efter det første år kunne mærke en kæmpe forskel på din privatøkonomi. Og som det gamle mundheld siger, så er der jo ingen grund til at fyre for gråspurvene med dit gamle olie- eller gasfyr, når de sparede penge i stedet kunne bruges til mere fornøjelige formål. Se derfor det store udvalg af varmepumper hos NovaSolar – og måske endda inden du læser videre.

2. Du får en miljøvenlig varmekilde
En anden vigtig faktor er, at en varmepumpe er en miljørigtig løsning. Det er grøn energi, og du er med til at bidrage til et bedre miljø. Derudover har nye varmepumper luftrensningssystemer, der kan reducere forekomsten af alle partikler, virusser, bakterier og pollen med helt op til 99%. Det er godt for alle, men især en fordel, hvis nogen i husstanden har allergi.

3. Du kan få offentlig støtte ved at investere i en varmepumpe
Hvis du planlægger at bygge en ny bolig, så bør du bestemt overveje at investere i en god varmepumpe til at opvarme boligen. Staten er nemlig rigtigt glade for miljøvenlige opvarmningskilder, såsom varmepumper, og vil være mere end villig til at betale en del af udgifterne forbundet ved at anskaffe sig en varmepumpe. Og dette er jo rigtigt dejligt, idet især jordvarmeanlæg kan være en smådyr affære hvis man skal dække hele beløbet selv. Se luft til vand varmepumpe, der her bestemt vil være en glimrende løsning til nybyggerier.

4. En varmepumpe fungerer selv i de værste vintermåneder
Sidst men ikke mindst, så vil du med en varmepumpe kunne få opbevaret boligen året rundt – selv om vinteren. Især et jordvarmeanlæg vil kunne modstå selv de hårdeste frostnætter, og upåvirket levere den samme mængde varme til din bolig. Dog er det vigtigt at du ikke vælger en alt for billig varmepumpe, idet der typisk skal en forholdsvis god kvalitet til for vat en varmepumpe kan fungere optimalt under alle klimaer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094